4 gün oldu tüp bebeğe başlayalı :)))

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
merhaba 4 gün oldu tedaviye başlayalı yardım ve dualarınızı bekliyorum
duygularınızı destek ve uyarılarınızı bekliyorum deneyimli arkadaşlar bana yazarsa sevinirim ikizimmmmmmmm olur inşallah

INSALLAH ONCELIKLE HAMILE KALIRSIN VE HAYIRLI VE SAGLIKLI EVLADIN YADA DEDIGIN GIBI EVLATLARIN OLUR CANIM...hayirli olsun!!!

Teşekkürler Düşünce Gücüyle Yaratmaya çalişiyorumda :) Bitkisek Yöntemler Kullaniyormusunuz

duygularınızı destek ve uyarılarınızı bekliyorum deneyimli arkadaşlar bana yazarsa sevinirim ikizimmmmmmmm olur inşallah
tedavin hayırlı olsun canım.a.s.
inşallah herşey yolunda gider ve bi an önce bebişlerine kavuşursun.
allah yardımcın olsun.:emir_bebek::emir_bebek:

allah yardımcın olsun canım
umarım hayırlı ve sağlıklı bebişlere kavuşursun
allah hepimize nasip eder inşallah:emir_bebek:

Tedavin hayırlı olsun herşeyden önce...İnşallah rabbim gönlüne göre verir ..Sormak istediğin bişeyler olursa bizler burdayız...Dualarımız seninle sevgiler...

hayırlı olsun canımmmm..inşallah emeklerin boşa gitmezde bebişlerinin haberlerini tez zamanda alırsın...

canım umarım herşey yolunda gider ve bebişlerine kavuşursun.benimde bebeğim olmuo.kocam normal rahim filmim temiz.senin ne sorunun vardı cnm?dört günde ne uygulandı sana.cevap bekliom cnm.:nazar:

tedavin hayırlı olsun canım .Allahım İnşallah emeklerini boşa çıkarmaz....

X