Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba 4 gün oldu tedaviye başlayalı yardım ve dualarınızı bekliyorum duygularınızı destek ve uyarılarınızı bekliyorum deneyimli arkadaşlar bana yazarsa sevinirim ikizimmmmmmmm olur inşallah
merhaba 4 gün oldu tedaviye başlayalı yardım ve dualarınızı bekliyorum duygularınızı destek ve uyarılarınızı bekliyorum deneyimli arkadaşlar bana yazarsa sevinirim ikizimmmmmmmm olur inşallah
Tedavin hayırlı olsun herşeyden önce...İnşallah rabbim gönlüne göre verir ..Sormak istediğin bişeyler olursa bizler burdayız...Dualarımız seninle sevgiler...
canım umarım herşey yolunda gider ve bebişlerine kavuşursun.benimde bebeğim olmuo.kocam normal rahim filmim temiz.senin ne sorunun vardı cnm?dört günde ne uygulandı sana.cevap bekliom cnm.