- 29 Kasım 2024
- 2
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi tucelilaylom
-
Benim de benzer durum var adete bir hafta var ancak adet olacakmış gibi karın ağrısı ve göğüs hassasiyeti var test yaptım ama negatif ümitlenmek de istemiyorum amaMerhaba kızlar bu ay ovulasyon zamanını 2 günde bir değerlendirdik. Reglime 4 gün kala iç çamaşırımda beyaz akıntı gördüm kremsi kıvamda. 6 gün kala test yaptım çıkmadı. Şimdi gecikmesini bekliyorum test yapmak için bu durumu yaşayan oldu mu? Yaklaşık 10 gündür de göğüslerime dokunamıyorum
Bende öyleyim şuan 6 gün var reglime ama 10 gündür karın kasık ağrısı göbek deliği çevremde bir ağrı ve halsiz gibi yimBenim de benzer durum var adete bir hafta var ancak adet olacakmış gibi karın ağrısı ve göğüs hassasiyeti var test yaptım ama negatif ümitlenmek de istemiyorum ama
Kızlar benimde geçen ay adetim 9 undaydı bu ay olmadım ovulasyon testinde yumurtlama gözüküyor normalmiBende öyleyim şuan 6 gün var reglime ama 10 gündür karın kasık ağrısı göbek deliği çevremde bir ağrı ve halsiz gibi yim
Gebe iseniz o çift çizgi verir ovulasyon testi de de o çift çizgi olur gebeysenizKızlar benimde geçen ay adetim 9 undaydı bu ay olmadım ovulasyon testinde yumurtlama gözüküyor normalmi
Gebelik de olur kaset test yapı. Yada kan verinKızlar benimde geçen ay adetim 9 undaydı bu ay olmadım ovulasyon testinde yumurtlama gözüküyor normalmi
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım 3 tane falan birinden aldım adete bir gün kala yaptım koyu adet günü yaptım koyu birdaha yaptım yine koyu adetim geçti biraz çekindim yapmayaGebe iseniz o çift çizgi verir ovulasyon testi de de o çift çizgi olur gebeyseniz
Gebesiniz bence sizBen hiç ovulasyon testi yapmadım 3 tane falan birinden aldım adete bir gün kala yaptım koyu adet günü yaptım koyu birdaha yaptım yine koyu adetim geçti biraz çekindim yapmaya
Ay ağzınızdan bal damlıyor inşallah rabbim isteyen herekese nasip etsinGebesiniz bence siz
Hayırlı olsun inşallahBen hiç ovulasyon testi yapmadım 3 tane falan birinden aldım adete bir gün kala yaptım koyu adet günü yaptım koyu birdaha yaptım yine koyu adetim geçti biraz çekindim yapmaya
Hem adet dönemi hem çift çizgi gebesiniz gebe bence hemen kaset test alın eczaneden yapın bana da atın olurmu beklerimAy ağzınızdan bal damlıyor inşallah rabbim isteyen herekese nasip etsin
Evime çok uzak eczane yarın gidip kan mı versem acaba haber veririm sizeHayırlı olsun inşallahbize de Allah tüm isteyene nasip etsin inşallah kan verince bana da haber verin yada gebelik testi eczaneden alın hemen 7 de kapanıo eczaneler kapanmadan alin
Bu saatte kan vermeye gidebilirmişim acaba acileHem adet dönemi hem çift çizgi gebesiniz gebe bence hemen kaset test alın eczaneden yapın bana da atın olurmu beklerim
Kan verilir acilde evet her saatBu saatte kan vermeye gidebilirmişim acaba acile
Öğrendiniz mi acaba :)Bu saatte kan vermeye gidebilirmişim acaba acile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?