- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Aşkım senin test de aynı benimki gibi ya ben bu gün gittim verdim kan. Sabah da kaset test yaptım çıkmadı. En azından adet söktürücü verir diye sonuç bekliyorum.Merhabalar. Reglim 4 gün gecikti döngünün 28. Günü deyim. Yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım var 5 gündür yoğun kasık ağrım var her an regl olacak gibi. Gebelik testi negatif çıktı. Kan vermek de istemiyorum sürekli veriyorum. Ayni durumu yaşayıp sonradan gebe olduğunu öğrenen var mi ?
Ay olabilir mi ki yaaAşkım senin test de aynı benimki gibi ya ben bu gün gittim verdim kan. Sabah da kaset test yaptım çıkmadı. En azından adet söktürücü verir diye sonuç bekliyorum.
Acaba kist falan mı oldu ki kist de ağrı yapıyor
Kist gecikme yapıyor ama belki mevsimsel de olabilir canım hiç oluyormuydu böyle gecikmelerAy olabilir mi ki yaakist gecikme yaparmj
Yok benim hic olmaz. Olsa olsa 1 2 gün belki o ay da ilaç falan kullanmışımdir yaniKist gecikme yapıyor ama belki mevsimsel de olabilir canım hiç oluyormuydu böyle gecikmeler
Acaba geç döllenme falan mı oldu ki az bekle bakalım aşkoYok benim hic olmaz. Olsa olsa 1 2 gün belki o ay da ilaç falan kullanmışımdir yani
Çok ağrım var ama çiçeğim geç döllenme olsa bile cikmaz miydiAcaba geç döllenme falan mı oldu ki az bekle bakalım aşko
Testlerin ikisini de cok seyrek idrarla yaptim sabah ilk idrarla yapacağımAcaba geç döllenme falan mı oldu ki az bekle bakalım aşko
Aşkım mesela döngünün 20. Gününde yumurtladıysan daha 28. Günündesin yanlış hatırlamıyorsam 8 günde çıkmayabilirÇok ağrım var ama çiçeğim geç döllenme olsa bile cikmaz miydi
Hadi inşallah güzel haberler verirsin sabahTestlerin ikisini de cok seyrek idrarla yaptim sabah ilk idrarla yapacağım
Bu ay tatildeydik ne zaman yumurtladim onu bile bilmiyorum. Tek. İliski oldu kaçak Göcek bilmiyorum ihtimal nedirAşkım mesela döngünün 20. Gününde yumurtladıysan daha 28. Günündesin yanlış hatırlamıyorsam 8 günde çıkmayabilir
Kan vermeye gittim canim. Eve geldim regl başlamışHadi inşallah güzel haberler verirsin sabah
Bende aynı şekilde izindeydik hiç takip etmedimBu ay tatildeydik ne zaman yumurtladim onu bile bilmiyorum. Tek. İliski oldu kaçak Göcek bilmiyorum ihtimal nedir
Hayırlısı ile regl olmuşsun canım böyle düzensizliklerin yoksa rahim kendini bebeğe hazırlıyor diyorlar hadi inşallahKan vermeye gittim canim. Eve geldim regl başlamış
Öylemi diyorsun ama tam kan verince reglin gelmesi sinir bozucu değil mi moralim cok bozulduHayırlısı ile regl olmuşsun canım böyle düzensizliklerin yoksa rahim kendini bebeğe hazırlıyor diyorlar hadi inşallah
Olmaz olur mu ilk zamanlar benim de öyle oluyordu reglim 1 hafta gecikir ben kan veririm eve dönmeden regl gelirdiÖylemi diyorsun ama tam kan verince reglin gelmesi sinir bozucu değil mi moralim cok bozuldu
Doğru diyorsun canim randevu aldim yarın gidevem bakalim ne diyecek. Rahim filmi de aetik cektirmem laizm. Ertelemenin anlami yok. Benim hep düzenlidir ya ilk kez 5ngun gecikti bir umutlandim bakalmOlmaz olur mu ilk zamanlar benim de öyle oluyordu reglim 1 hafta gecikir ben kan veririm eve dönmeden regl gelirdibide o zamanlar doğu görevindeydik bir köyde kan vermeye 40 km yol gidiyorduk Kız boşver bozma moralini yeni bir ay yeni başlangıç bak reglin 2. 3. Günü doktoruna git ben artık bir tedaviye başlamak istiyorum sizin önereceğim bir tedavi var mı diye sor. Şu femera gibi yumurta büyüten ilaçlarla tedavi uygulamasını söyle. Yani sen sonuçta uzun zamandır kendi kendine olmasını bekledin artık ilaçlarla destekleyerek devam et doktor yumurta büyüklüğünü takip eder birliktelik günü verir herşey daha kontrollü ilerler. Yani bu tedavi ile hemen hamile kalan o kadar kişi gördüm ki burda 3 senedir. İnşallah sende onlardan biri olacaksın. Bende regl gelsin de doktora gideyim aşılamaya başlıyım diye can atıyorum. Eskiden olsa bu tedavilere mecbur kaldım diye ağlıyordum salya sümük Ama iyi ki tedaviler var Aşılamayı olayım tüp bebek var sırada