• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 gün erken regl ve akıntı şeklinde kanama hamilelik belirtisi olabilir mi?

fsnckr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
1.243
1.255
63
40
Merhaba arkadaşlar,

Düzenli regl olan biriyim, erken olduğum neredeyse görülmemiştir bekarlık dönemimde. 7-8 aydır eşimle bebek yapmayı deniyoruz; fakat henüz sonuç alamadık. Bu ay regl başlangıç tarihimden 4 gün önce kahverengi lekelenmem oldu, hala devam ediyor. Bugün gecikmemin 2. günü.. Karnımda ve göğüslerimde şişlik var, başka bir belirti yok. Sizce test yapmalıyım? Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? Ya da kist vs herhangi başka bir şeyin belirtisi olabilir mi? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Herkese şimdiden teşekkür ederim. 🌷

Regl tarihiniz geçmiş yapın isterseniz varsa çıkar. Hatta her ihtimale karşı erken gebelik testi alın bence.

Regl tarihiniz geçmiş yapın isterseniz varsa çıkar. Hatta her ihtimale karşı erken gebelik testi alın bence.
Bu sabah test yaptım, negatif çıktı ama ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Hemen bir kadın doğum doktoruna gideceğim, herhangi olumsuz bir durum olabilir diye.. Cevabınız için teşekkür ederim 🤗

Bu sabah test yaptım, negatif çıktı ama ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Hemen bir kadın doğum doktoruna gideceğim, herhangi olumsuz bir durum olabilir diye.. Cevabınız için teşekkür ederim 🤗
Merhaba, doktora gittiniz mi acaba?
Ben de benzer şeyler yaşıyorum, doktora da gittim ama bır sonuç alamadım o sebeple soruyorum, gittiyseniz paylasirmisiniz

Merhaba, doktora gittiniz mi acaba?
Ben de benzer şeyler yaşıyorum, doktora da gittim ama bır sonuç alamadım o sebeple soruyorum, gittiyseniz paylasirmisiniz
Evet gittim, stres vs etkili olmuş olabilir dedi. Gebelik durumu söz konusu değil maalesef..

Evet gittim, stres vs etkili olmuş olabilir dedi. Gebelik durumu söz konusu değil maalesef..
Umarım strestendir ve başka bir problem yoktur, en kısa sürede de hamile olursunuz inşallah 😊 benim 3. Ay aynı şekilde lekelenme devam ediyor 6-7 gün ve sonra adet oluyorum, altından başka bişey çıkacak diye korkuyorum...

Umarım strestendir ve başka bir problem yoktur, en kısa sürede de hamile olursunuz inşallah 😊 benim 3. Ay aynı şekilde lekelenme devam ediyor 6-7 gün ve sonra adet oluyorum, altından başka bişey çıkacak diye korkuyorum...
İsterseniz bir doktora görünün içiniz rahat etsin, çünkü ben göründüm ve şimdi tüp bebek sürecine başlayacağız..

İsterseniz bir doktora görünün içiniz rahat etsin, çünkü ben göründüm ve şimdi tüp bebek sürecine başlayacağız..
Biraz detaylandirir misiniz rica etsem.. ben de hormon testleri için gideceğim yakın zamanda

Başka bir başlıkta yazmışsınız şimdi gördüm, oradan yazacağım size

Back