- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
-
- Konu Sahibi yirmibesekim
Benimde aklıma şöyle saçma birşey geldi 5.gün pazardı acaba kimse olmaz pazar günü diye mi cumartesiden dondurdular böyle bir saçmalık yapmazlar herhaldeKaliteleri iyiyse neden 5. Güne ilerletilmedi en azından birazı acaba? 14 tanesi de 4. Gündeyse cok bence
Yada bugün dondursaydı bugün 6.gün gerçekten işlerine böyle geldiği için yaptılar bencede inşallah hayırlısıyla tutunurÖyle olsa bile bence kesinlikle siz önerin bir kacının 5. Güne gelip dondurulmasını talep edebilirsiniz bence. Bu arada benimde 3. Gün pazara geldiği icin 2. Günden dondurulmustu 1 embriyom gercekten bu yüzden yapılmıs olabilir
Yaaa gerçekten mi maşallah çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallahİnsallah bugün 7. Günüm silik gördüm bekliyorum insallah sizinde sımsıkı tutunur
Maşallah ya valla böyle tüp bebek yaptırıp onca emek verip böyle güzel sonuçlanan arkadaşlarımı görünce çok seviniyorum Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah2 tane konuldu bana biri 2. Gün embriyosu diğeri 5. Gün, amiin insallah cok tesekkur ederim
Amiiiinn inşallah hayırlısıylaAminn kuzumm insallah hepimize nasip olurr