• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 gecikme oldu sonra akıntıyla adet oldum

badeeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
11
0
1
31
merhaba,
ovülasyon testiyle yumurtlama günümü takip ederek ilişkiye girdim ve adetim4 gün gecikme oldu 2.cün peçeye pembe akıntı şeklinde 3.ve 4. gün kahverengi akıntı az miktarda geldi ve 5. gün öglen hasta oldum bu şekilde hamile oldgyny ögrenen var mı tutunma kanaması adet gibi parça şeklinde olabilir mi

Tutunma kanaması olduğunu sanmıyorum ama kimyasal gebelik olabilir. Test yaparsanız daha iyi olur.

merhaba,
ovülasyon testiyle yumurtlama günümü takip ederek ilişkiye girdim ve adetim4 gün gecikme oldu 2.cün peçeye pembe akıntı şeklinde 3.ve 4. gün kahverengi akıntı az miktarda geldi ve 5. gün öglen hasta oldum bu şekilde hamile oldgyny ögrenen var mı tutunma kanaması adet gibi parça şeklinde olabilir mi
Yerleşme kanaması olmadı bende olduysada arada kaynadı sanırım görmedim. Nasıl olur bilmiyorum yani ama regl kanaması ayırt edilebilir bence. Rengi kıvamı, kokusu değişik oluyor.

bnde hiç önceden leke gelip sonra adet olmazdım ya da hamile kalmak istedigm için öyle olmasını istiyorum:)

tutunma kanaması böyle bir şey değil siz regl olmuşsunuz.bir sorun olup olmadığını anlamak için bir doktora gitsenize hem hamile kalmaya engel bir şeyiniz olup olmadığını anlarsınız.

Kimyasal gebelik döllenmenin sağlıksız olması anlamına geliyor. Gebelik kendiliğinden sonlanıyor.

Yerlesme kanamasi olmadi benim..

Yumurtanizin catladigi yani ovulasyonda en belirgin cizgiden sonra 12 gün sayın kan tahlilinde çıkar gebe olup olmadigini yada düşük mu yapiyorsunuz o belli olur.. gebe olupta düşük yapiyorsanizda kurtaj gerekecek durumlarda olabilir ihmal etmeyin derim

Regliniz bu stresinizden kaynakli da gecikmis olabilir.

Ya da kimyasal hamilelik yasamis olabilirsiniz, yani su an dusuk yapiyor olabilirsiniz.

Peki bunu bilmek ister misiniz?

Bence biraz sakinleyip birazcik akisina birakin, kendinizi manen cok yormayin.

Back
X