- Konu Sahibi summerloove
-
2 ay tedavi süresi varSüreklimi kullanılıyor bu krem? Bende almıştım ama yüzümdeki lekeleri gidermek istediğimden anca kışa doğru yaparım diyordum. Güneşe çıkma felan denildi bana. Arkadaşım başka bir, aynı madde içeren bi krem kullandı, tüm cildini soydu altından saf ve temiz cildi ortaya çıktı ve bir daha kullanmadı. Başka topiklerde "devamlı kullanıyorum" diye okuyunca şaşırdım. Bende bir kere kullanıp cildimi yenileyip biteceğini sanıyordum.
Bende yaradı kesin. Bu neticeye geldikten sonrada kullanmadım, bir ay yeterli geldi. Gelecek yaz belli olur artık, kalıcılığı.işe yarıyor denilebilir o halde
Merak edipte sonra arkadaşlar bilgilenebilir diye yazıyorum.
Bir ay oldu başlayalı. Ilk hafta günde iki kere tüm yüzüme sürüyordum, malum tüm lekelerden kurtulmak için ama asıl sorunum 4 sene önce hamileyken oluşan anlımın sağ kısmı harita gibi olmasıydı. Bir hafta sonra felaket derim soyulmaya başladı ama öyle çok kızarmadım sadece biraz güneşte fazla kalmış gibi. Soyulurken kremi devam kullanmam ama cildimi yanık gibimi desem yani buruşuk gibi oldu bu yüzden korktum bir hafta gibi hiç kullanmadım. Derimin soyulması yanık gibi lekelerin kaybolmasından sonra sanki lekelerim açıldı gibi geldi. Yine kullanmaya başladım ama sadece bu sefer anlıma ve gümde bir kere. Bazı günler hiç sürmedim. Her gece güzelce keseledikten sonra kremi sürüp yattım. Sabah yeniden keseleyip güneş kremi sürdüm. Ve bugün bırakmayı düşündüm, 4 seni beni sinir eden lekemden kurtuldum. Resimlerimi yüklemek istiyorum. Önceki resmim biraz soluk çıktı asıl lekem çok daha belirgindi. Umarım böylelikleEki Görüntüle 1268726 Eki Görüntüle 1268725 yardımcı olabilirim burada okuyup bilgi edinmek isteyenlere.
Bende yaradı kesin. Bu neticeye geldikten sonrada kullanmadım, bir ay yeterli geldi. Gelecek yaz belli olur artık, kalıcılığı.
Merhaba benim de bu sekilde kahverengi leke yapti krem sizce gecer mi cok canim sıkıldıMerak edipte sonra arkadaşlar bilgilenebilir diye yazıyorum.
Bir ay oldu başlayalı. Ilk hafta günde iki kere tüm yüzüme sürüyordum, malum tüm lekelerden kurtulmak için ama asıl sorunum 4 sene önce hamileyken oluşan anlımın sağ kısmı harita gibi olmasıydı. Bir hafta sonra felaket derim soyulmaya başladı ama öyle çok kızarmadım sadece biraz güneşte fazla kalmış gibi. Soyulurken kremi devam kullanmam ama cildimi yanık gibimi desem yani buruşuk gibi oldu bu yüzden korktum bir hafta gibi hiç kullanmadım. Derimin soyulması yanık gibi lekelerin kaybolmasından sonra sanki lekelerim açıldı gibi geldi. Yine kullanmaya başladım ama sadece bu sefer anlıma ve gümde bir kere. Bazı günler hiç sürmedim. Her gece güzelce keseledikten sonra kremi sürüp yattım. Sabah yeniden keseleyip güneş kremi sürdüm. Ve bugün bırakmayı düşündüm, 4 seni beni sinir eden lekemden kurtuldum. Resimlerimi yüklemek istiyorum. Önceki resmim biraz soluk çıktı asıl lekem çok daha belirgindi. Umarım böylelikleEki Görüntüle 1268726 Eki Görüntüle 1268725 yardımcı olabilirim burada okuyup bilgi edinmek isteyenlere.
Bnde oldu lekelerimi daha belirgin yaptı koltuk altı için tavsiye etmemmerhaba benim de 3 senelik lekelerim var bu kremi denemek istiyorum kullananların bazları lekeler geri geliyor diyorlar sizde öyle bir durum oldu mu acaba ? bir daha geri geldimi lekeleriniz ? yardımcı olursanız sevinirim
Bnde aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulursan haber verirmisin, Bn şimdi salkom beyazlatıcı ve madecosol kullanıyorum henüz sonuç yokMerhaba arkadaslar benim koltuk altlarimda koyuluklar var ve ben bundan cok rahatsiz oluyorum internette bi cok sitede arastirdim bi sitese % 4 expigment adli bi krem gordum lekelere koyuluklara iyi geliyomus falan filan diye sizlerden kullanan var mi varsa ise yariyomu nasil kullanmaliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?