Öncelikle şunu söyleyim o tinerci vs olan çocuklar fakir işsiz ailelerin çocuklarımı ! yoksa kendi nefsi ve zevki için gayri meşru çocuk peydahlayıp ortalığa atan veya psikopat yetiştirilen çocuklar mı????
Fakirlikten ve işlizlikten kişiliği ve izzeti olan hiçbir insan sokağa düşüp ipsiz sapsız gereksiz olmaz bu böyledir tersini iddia etmenin lüzumu yok....
İşte o çocuklar gezip tozabilsin veya daha rahat yaşasın diye bu para veriliyor. Ayrıca haberi sansürlemeden okursanız 4 çocuğu olana verilecek demiyo 1 çocuğu olana bile verileceği yazıyor (!)
Avrupadaki eğitim bizde varmı demişsiniz evet yok çünkü daha iyisi var. Oradaki lise öğrencilerine toplama işlemini bile zor yaptırıyorlar çünkü hemen hepsinin uyuşturucu, alkol vs ile beyinleri donmuş ahlaki çöküntü içinde oluyorlar...
İşte veriyorlar aşta veriyorlar sen merak etme canım
İşçi evet emeğinin karşılığı tam olarak almıyo bu bir gerçek ama bu bugün böyle olmadı en mükemmel günlerini görüyor şuan işçiler sürekli olan ekonomik krizler 10 yıldır nerde?
10 yıl öncesine bakın bi: her gün yeni bi sıkı kemer politikası açıklanır, yurtdışından ithal ekonomistler getirtilir, işçiler sürekli greve kalkar istisnasız hepsi, fabrikalar kapatılır, işçiler kapının önüne konur vs vs vs daha uzatılabilir bu liste... İşçi bugün bu durumların hangisiyle karşı karşıya? birden bire h,ç birşey düzelmez herşey yavaş yavaş bozulduğu gibi yavaş yavaşta düzelir pat diye sihirli bi değnekle işçi maaşları harkulede bir standarta çıkamaz bunu tahmin etmeniz gerekir...
İşte bu millete neden yaranılmaz diyorum bu yüzden... En refaha seviyesi yüksek günlerini yaşarken, yine her iyiye doğru atılan adıma kulp bulmaya kalkılırsa bu millete İYİLİK yapan yaramaz derim bende...
Tabiki herşeyi hemen kabullenecek değiliz fakat eleştirininde bir dozu vardır insan elini vicdanına koymalıdır. ayrıca şunu da belirtmeliyiimdirki hiç kimse mükemmel değildir ama
şuan en iyi şartlardayız bunu kimse inkar edemez...
Ve yine tekrarlıyorum hiçbirşey birden bire sihirli bir değnek değmişcesine değişemez adım adım düzelir süreç baltalanmazsa tabi...