4 cm çikolata kistim.

pelin324

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
6
0
86
29
Merhaba kızlar dün kadın Doğum doktoruna gittim ve sağ yumurtalığımda 4 cm boyutunda çikolata kisti cıktı. 2 aydır reglim çok kanamalı geçiyordu . iki ay sonra düğünüm var ve normalde bir yıl korunmayı düşünüyorduk . Bu kist ileride hamile kalmamı zorlaştırıp engeller mi ? Yardımcı olursanız inşallah yaşamamışsınızdır ama böyle bir şey yaşayıp çocuğu olan var mı siz veya çevrenizde

Bende var canim malesef hamile kalamiyorum 3 yildir doktorlar cok kalan oluyor diyor ama baska hic sorunumuz olmadigindan buna bagliyorum artik bence 1 yil korunma 2 3 ay korun yeterli sonra ugrasirsan üzülürsün

4 cm çok tehlikeli gibi görünmüyor düğünden sonra bi doktorunla görüşüp ona göre karar vermelisin ben korunmamanı öneriyorum benim kistim 7 cm ve bu ikinci kistim daha önce bir kez ameliyat olmuştum bizde 2 yıl kadar düşünmüyorduk ama doktorum bir an önce yapman gerek yoksa olmaz dedi 8 aydır deniyoruz henüz hemile kalamadım

Ağrı olmuyor mu ve dr ilaç verdi mi

Benimde 4 cm kistim vardı evlenmeden önce. Doktorum visanne verdi 9 ay kullandım 2,5 cm e düşürdük. O sırada evlenince ilacı bıraktım kiste rağmen gebelik oldu çok şükür

Bende var canim malesef hamile kalamiyorum 3 yildir doktorlar cok kalan oluyor diyor ama baska hic sorunumuz olmadigindan buna bagliyorum artik bence 1 yil korunma 2 3 ay korun yeterli sonra ugrasirsan üzülürsün
Aynen öyle ben de 1.5 cm olmasına rağmen hala kalamadım 3 yıl oldu. İki aşılama başarısız

Benimde 4 cm kistim vardı evlenmeden önce. Doktorum visanne verdi 9 ay kullandım 2,5 cm e düşürdük. O sırada evlenince ilacı bıraktım kiste rağmen gebelik oldu çok şükür
Visanne yan etki yaptı mı, 9 ay ara vermeden aldınız di mi, ağrı yapıyor muydu kist ağrıda etkili olmuş muydu ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…