• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 cm çikolata kistim.

pelin324

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
6
0
86
29
Merhaba kızlar dün kadın Doğum doktoruna gittim ve sağ yumurtalığımda 4 cm boyutunda çikolata kisti cıktı. 2 aydır reglim çok kanamalı geçiyordu . iki ay sonra düğünüm var ve normalde bir yıl korunmayı düşünüyorduk . Bu kist ileride hamile kalmamı zorlaştırıp engeller mi ? Yardımcı olursanız inşallah yaşamamışsınızdır ama böyle bir şey yaşayıp çocuğu olan var mı siz veya çevrenizde

Bende var canim malesef hamile kalamiyorum 3 yildir doktorlar cok kalan oluyor diyor ama baska hic sorunumuz olmadigindan buna bagliyorum artik bence 1 yil korunma 2 3 ay korun yeterli sonra ugrasirsan üzülürsün

Merhaba kızlar dün kadın Doğum doktoruna gittim ve sağ yumurtalığımda 4 cm boyutunda çikolata kisti cıktı. 2 aydır reglim çok kanamalı geçiyordu . iki ay sonra düğünüm var ve normalde bir yıl korunmayı düşünüyorduk . Bu kist ileride hamile kalmamı zorlaştırıp engeller mi ? Yardımcı olursanız inşallah yaşamamışsınızdır ama böyle bir şey yaşayıp çocuğu olan var mı siz veya çevrenizde
4 cm çok tehlikeli gibi görünmüyor düğünden sonra bi doktorunla görüşüp ona göre karar vermelisin ben korunmamanı öneriyorum benim kistim 7 cm ve bu ikinci kistim daha önce bir kez ameliyat olmuştum bizde 2 yıl kadar düşünmüyorduk ama doktorum bir an önce yapman gerek yoksa olmaz dedi 8 aydır deniyoruz henüz hemile kalamadım

Ağrı olmuyor mu ve dr ilaç verdi mi

Benimde 4 cm kistim vardı evlenmeden önce. Doktorum visanne verdi 9 ay kullandım 2,5 cm e düşürdük. O sırada evlenince ilacı bıraktım kiste rağmen gebelik oldu çok şükür

Bende var canim malesef hamile kalamiyorum 3 yildir doktorlar cok kalan oluyor diyor ama baska hic sorunumuz olmadigindan buna bagliyorum artik bence 1 yil korunma 2 3 ay korun yeterli sonra ugrasirsan üzülürsün
Aynen öyle ben de 1.5 cm olmasına rağmen hala kalamadım 3 yıl oldu. İki aşılama başarısız

Benimde 4 cm kistim vardı evlenmeden önce. Doktorum visanne verdi 9 ay kullandım 2,5 cm e düşürdük. O sırada evlenince ilacı bıraktım kiste rağmen gebelik oldu çok şükür
Visanne yan etki yaptı mı, 9 ay ara vermeden aldınız di mi, ağrı yapıyor muydu kist ağrıda etkili olmuş muydu ilaç

Back