4 bucuk aylik bebekte grip

Prenses 14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
25
2
1
42
Arkadaslar mrb.. ailecek hasta olduk. Kayinvalidem grip ve oksurugu vardi 3 yasindaki ogluma gecti ondan bana gecti ve simdide 4 bucuk aylik oglum 2 gundur oksuruk vardi ara ara siddetli deildi. Bugunde burnu.akio hapsirik ve gozude akio.. sadece anne sutu alio. Yarin sabahta doktora gitcez. Siz neler yaptiniz boyle durumlarda

Sık sık emzirdim. Babyrub viks bebekler icin olani gogsune ve sirtina surdum. Hem burnunu aciyor nefes almasini kolaylastiriyor hem de oksurugune iyi geliyor. Ben de bol bol ihlamur ictim. Sutten yavruma gecsin diye. Yine de ilacsiz pek kolau gecmiyor maalesef. Keske bugun acile gotursen. Yarini bekleme. Cok kucuk su an. Enfeksiyon varsa erken tedavi edilir.

Geçmiş olsun. Emiyorsa ıhlamur icin. Serum fizyolojik sıkın burnuna bide keşke bugün göturseniz doktora ama yarına kadar sık sık emerek gecistirin yine de.

Sık sık emzirdim. Babyrub viks bebekler icin olani gogsune ve sirtina surdum. Hem burnunu aciyor nefes almasini kolaylastiriyor hem de oksurugune iyi geliyor. Ben de bol bol ihlamur ictim. Sutten yavruma gecsin diye. Yine de ilacsiz pek kolau gecmiyor maalesef. Keske bugun acile gotursen. Yarini bekleme. Cok kucuk su an. Enfeksiyon varsa erken tedavi edilir.
Tsk ederim kardesim. Olmazsa acilede gideriz artik. Viks doktormu verdi yoksa alip surebilirmiyiz

Back
X