• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 bucuk aylık bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?

Zzzzz00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
746
770
53
Hanımlar. Kızım 4 ay 10 gunluk uyku düzeni oluşturmaya calısıyorum. Sizlerin uyku düzeni nasıl?

Benimki 7 aylık hala bi düzeni yok😂
Diğeri 3.5 yaşında onun düzeni var ama 😂😂

9 aylık düzeltilmiş ay ile 7 aylık. Halen bir uyku düzeni yok. Bi düzen oluşturmak için çok küçük daha bence zorlamaya gerek yok. O aylarda ben de kafayı takmıştım uyku düzenine. Sonra kasmadım istediği zaman uyudu uyandı ve öyle devam ediyoruz şimdilik 🥲

Hanımlar. Kızım 4 ay 10 gunluk uyku düzeni oluşturmaya calısıyorum. Sizlerin uyku düzeni nasıl?
Uyku düzeni biraz zor tam uyku gerilemesi ayı fakat gece gündüz kavramını öğretmeye çalışabilirsiniz. Sabah uyandiginda perdeleri açıp günaydın bak güneş doğdu şeklinde konuşup Gündüz uyanık iken camdan bakın bak kuş araba seklind3 konuşun şarkılar söyleyin aktiviteler yapın tummytime gibi gecede iyi geceler uyku vakti artık aydede geldi şeklinde konuşup gece uyandığında tam tersi ses çıkarmayın, kısık sesle konuşun ışık açmayın kapatın uyuduğu odanın
Yavaş yavaş düzen oturur.

9 aylık düzeltilmiş ay ile 7 aylık. Halen bir uyku düzeni yok. Bi düzen oluşturmak için çok küçük daha bence zorlamaya gerek yok. O aylarda ben de kafayı takmıştım uyku düzenine. Sonra kasmadım istediği zaman uyudu uyandı ve öyle devam ediyoruz şimdilik 🥲
Ay bazen de ben cok abartıyorum diyorum ama saat 21.30 dan sonra ayaklarımı uzatmak istiyorum bir iki haftdır bu mumkun olmuyo taktım o yüzden bugun bebeğimin uyanıklık sürelerini düzenledim sanki daha iyi gibi

Back