Topikte başı açıklık günah gibi fetvalar vermeyiniz lütfen, günahlar sevaplar Allah'la kul arasındadır, 3. kişileri ilgilendirmez, ayrıca dini bir site veya dini bir topikte değilsiniz.
Ayrıca gerginliğe de gerek yok, az evvel başörtüsüyle meclise giren kadın vekillerle ilgili haberi seyrettim tv'de bdp'li kadın vekillerden biri baş örtüsü konusu ne zaman açılsa benim söylediğim sözü söylemiş, bravo
Erkek vekillere hitaben aynen şunu söyledi: bizim kıyafetimiz bizi ilgilendirir, erkekler kıyafetlerimizden çeksin ellerini.
Meclis'te kimse baş örtülü vekillere karşı çıkmadı, kadın vekiller destekledi, Şafak Pavey içinde pantolon izni için toplantı yapma kararı alındı.
En azından artık meclisimizde kılık kıyafet tartışmaları çıkmayacak, bu da birşeydir.
Sizlerde uzlaşın artık, uzlaşmak istemiyorsanız bile saygı gösterin fikirlere...
Topikte başı açıklık günah gibi fetvalar vermeyiniz lütfen, günahlar sevaplar Allah'la kul arasındadır, 3. kişileri ilgilendirmez, ayrıca dini bir site veya dini bir topikte değilsiniz.
Ayrıca gerginliğe de gerek yok, az evvel başörtüsüyle meclise giren kadın vekillerle ilgili haberi seyrettim tv'de bdp'li kadın vekillerden biri baş örtüsü konusu ne zaman açılsa benim söylediğim sözü söylemiş, bravo
Erkek vekillere hitaben aynen şunu söyledi: bizim kıyafetimiz bizi ilgilendirir, erkekler kıyafetlerimizden çeksin ellerini.
Meclis'te kimse baş örtülü vekillere karşı çıkmadı, kadın vekiller destekledi, Şafak Pavey içinde pantolon izni için toplantı yapma kararı alındı.
En azından artık meclisimizde kılık kıyafet tartışmaları çıkmayacak, bu da birşeydir.
Sizlerde uzlaşın artık, uzlaşmak istemiyorsanız bile saygı gösterin fikirlere...
ben bundan sonrası için endişeliyim aslında..yoksa vekiller türbanla meclise girmiş sorun değil..ancak bununla kalmayacak,türbanı ilköğretime kadar sokacak,hak ve özgürlükler adı altında..
şimdiden her yerde daha ilkokula gitmeyen kızların başlarında türban uzun eteklerle görüyorum yolllarda..
biraz duygu sömürüsü;tv ye trübanımla okula almadılar diye ağlayan kız çocuğu,yanında kızım okumak istiyor izin vermiyorlar diyen babası(dikkat edin daha önce izlediklerimde hep baba vardı anne değil)..sonuç 1 yıla kadar türban her yaşa ve her yere girecek..
ama içki içenler "ayyaş " olmaya,dekolte giyenler işlerinden kovulmaya,karşı olanlar çapulcu olmaya devam edecekler..
ne güzel özgürlükler ülkesinde yaşamk değil mi...
önce üniversitelerde serbest oldu bi birbirimize gridik,bitmediiiii, sonra memurlara serbest oldu gene birbirmize girdikkk, yo gene bitmedi, mecliste serbst oldu, gene birbirmizdeyiz, yarın bir gün lisede olacak gene girecez, sonra ilkoklua inecek , gene girecez,
e canım bizim başka işimiz yok mu?
Hükümeti eleşetiryorsunuz ama oyuna da çok güzel geliyorsunuz. yahu adamlar bunu siyasi propaganda yapıyo bi seferde toptan halletmiyo seçime kadar teker teker gündeme alıyo (diyelim) sizde her seferinde galeyana gelip onların ekmeğine yağ sürüyonuz. inatlarına toptan herkese [ eşarplısına da, türbanlısını da (!), açığını da , içenine de] özgürlük istiyoz deyin bitsin.
Egem,arkadaşlar bir şey merak ediyorum.bu 4 milletvekili dışarıda türbanlımıydı.sadece gülay samancıyı türbanlı hatırlıyorum.diğerlerine dikkat etmemişim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?