• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 başarısız tüp denemesi,morfoloji sıfır. Bitti artık demişken doğal yolla HAMİLEYİMM

HAMİLEYYYYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
:52::52::52: :49::49::49: :64::64::64:

bir "mutlu son" hikayesi de ben yollamak istedim.

Hala rüyada gibiyim ama bu gerçek. Hala şu satırları ben mi yazıyorum bilemedim. Yıllarca bu günü bekledim. 5,5 yıl önce evlendik, eşimde varikosel olduğu için hiç korunmadık ve hemen ameliyatımızı olduk. Değerler her zaman sayı yönünden iyi, hareket ve morfoloji yerlerdeydi. Birinci denememizde kesin olacaktı, kimseye duyurmadan halledelim dedik. Başarısız bir denemenin yanında yumurta alma işlemi sırasında hayatımdan da oluyordum. İç kanama geçirdim ve 13 saat boyunca nefesim kesilmiş şekilde hayatımın en büyük acısını yaşadım. Derken ikinci, üçüncü ve dördüncü denemeler. Hepsi birbirine benziyordu. Yumurtalar iyi, döllenme fazla, gelişme de iyi ama embriyoları yaşatabilmek imkansızdı. Sonradan öğrendik ki yaşama devam edebilmeleri için erkek geninin iyi olması gerekirmiş.

Son gittiğimiz Bahçeci Kliniği Mustafa bey de, gelişen teknoloji IMSI mikroskopla baktığında 8-10 kere yaptığımız testlerde hep %1 çıkan morfolojinin aslında yakından bakılınca %0 olduğunu gördü. O gün eve bir dönüşüm vardı hiç unutmuyorum, yollarda otobüste takside yaşlar oluk oldu aktı, umurumda da değildi. Sağ olsun bizimle çok ilgilendi, maille desteğini eksik etmedi. Bu güne kadar küçük bir servet harcadığımız, (bu arada bütün tedavilerimi cider'in indirimi ile oldum, sağolsunlar.) ve bir o kadar da yıprandığımız için noktayı koymuş olduk. İşe girdim, ev aldık, hacca yazıldım, kalan paramı da anneme babama, ihtiyaçlılara harcamak için adadım.

Derken bir gün adet olmadım, aradan tam dokuz gün geçti ve ben artık çok sıkıldığım için idrar testi bile yapmadım. 9 günü sonunda çift çizgiyi gördüm.............................. inanamadık eşimle, test bozuk dedik yeniden yaptık çift çizgi................. marka adi dedik kalitelisini aldık yine çift çizgi.............................. Tam dört tane yaptık yine de inanamadık. Dedik ki "bir hastalık var, hcgyi yükseltmiştir ondandır." Kan testimizi yaptırdık ve sonuç 653 çıktı, üç gün sonra 2594. İnanması o kadar güç ki arkadaşlar. Etrafımızdakiler tebriklere başladı çığlıklar,telefonlar,pastalar,mumlar.... Ama biz hep bir temkin içinde. Allah a şükür ki 3 gün önce yani 6 hafta + 1 günlükken kalp atışlarını duyduk. Bebeğimiz orda... evet artık gerçekten orda.

Allah kimseyeyi bizim geçtiğimiz yollardan geçirmesin, hayırlısıyla en kısa sürede ulaştırsın. Dualarınıza çok ihtiyacımız var, hayırlısıyla yavrumuzla kavuşabilmemiz için.

Allah'ım sen ne kadar büyüksün bizlerinde yüzünü güldür.bizlerede yardım et. Çok sevindim çok çok hemde çok.......

Allah kucağınıza almayı nasip tesin çok mutlu oluyorum mucize haberleri okuyunca
Rabbimden ümit kesilmediğini hatırlıyoruz ve umutlanıyoruz
Allah isteyen herekse versin

Tüylerim diken diken oldu okurken,bense bugün ilk asilamam ve negatifi ögrendım diye üzülmüstüm siz 10 yil beklemissiniz neler atlatmissiniz,sagol morel oldun bize:3:

Hala rüyada gibiyim ama bu gerçek. Hala şu satırları ben mi yazıyorum bilemedim. Yıllarca bu günü bekledim. 5,5 yıl önce evlendik, eşimde varikosel olduğu için hiç korunmadık ve hemen ameliyatımızı olduk. Değerler her zaman sayı yönünden iyi, hareket ve morfoloji yerlerdeydi. Birinci denememizde kesin olacaktı, kimseye duyurmadan halledelim dedik. Başarısız bir denemenin yanında yumurta alma işlemi sırasında hayatımdan da oluyordum. İç kanama geçirdim ve 13 saat boyunca nefesim kesilmiş şekilde hayatımın en büyük acısını yaşadım. Derken ikinci, üçüncü ve dördüncü denemeler. Hepsi birbirine benziyordu. Yumurtalar iyi, döllenme fazla, gelişme de iyi ama embriyoları yaşatabilmek imkansızdı. Sonradan öğrendik ki yaşama devam edebilmeleri için erkek geninin iyi olması gerekirmiş.

Son gittiğimiz Bahçeci Kliniği Mustafa bey de, gelişen teknoloji IMSI mikroskopla baktığında 8-10 kere yaptığımız testlerde hep %1 çıkan morfolojinin aslında yakından bakılınca %0 olduğunu gördü. O gün eve bir dönüşüm vardı hiç unutmuyorum, yollarda otobüste takside yaşlar oluk oldu aktı, umurumda da değildi. Sağ olsun bizimle çok ilgilendi, maille desteğini eksik etmedi. Bu güne kadar küçük bir servet harcadığımız, (bu arada bütün tedavilerimi cider'in indirimi ile oldum, sağolsunlar.) ve bir o kadar da yıprandığımız için noktayı koymuş olduk. İşe girdim, ev aldık, hacca yazıldım, kalan paramı da anneme babama, ihtiyaçlılara harcamak için adadım.

Derken bir gün adet olmadım, aradan tam dokuz gün geçti ve ben artık çok sıkıldığım için idrar testi bile yapmadım. 9 günü sonunda çift çizgiyi gördüm.............................. inanamadık eşimle, test bozuk dedik yeniden yaptık çift çizgi................. marka adi dedik kalitelisini aldık yine çift çizgi.............................. Tam dört tane yaptık yine de inanamadık. Dedik ki "bir hastalık var, hcgyi yükseltmiştir ondandır." Kan testimizi yaptırdık ve sonuç 653 çıktı, üç gün sonra 2594. İnanması o kadar güç ki arkadaşlar. Etrafımızdakiler tebriklere başladı çığlıklar,telefonlar,pastalar,mumlar.... Ama biz hep bir temkin içinde. Allah a şükür ki 3 gün önce yani 6 hafta + 1 günlükken kalp atışlarını duyduk. Bebeğimiz orda... evet artık gerçekten orda.

Allah kimseyeyi bizim geçtiğimiz yollardan geçirmesin, hayırlısıyla en kısa sürede ulaştırsın. Dualarınıza çok ihtiyacımız var, hayırlısıyla yavrumuzla kavuşabilmemiz için.

allah mutluluğunu daim etsin çok güzel ya çok güzell kucağınada alırsın inşşş.bizede dua et neolur tüp bebek yaptırdım ilk denemem ama pek umudum yokk gibi.dualarım seninle ve tüm anne adaylarıyla..

Tebrik ederim. Allah tamamına erdirir inşallah. Ben de 4 olumsuz tüp bebek denemesi geçirdim ama olmadı. Embriyolar iyi deniyor fakat bir türlü gebelik yok. Rabbim inşallah isteyen herkese ve bana da böyle bir mucize yaşatır.

Sizin sınavınızda buraya kadarmış :16:
ne mutlu sizeki isyan etmeden beklemişsinz ve mucizeniz gelmiş :46:
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh:38:

Tebrik ederim. Allah tamamına erdirir inşallah. Ben de 4 olumsuz tüp bebek denemesi geçirdim ama olmadı. Embriyolar iyi deniyor fakat bir türlü gebelik yok. Rabbim inşallah isteyen herkese ve bana da böyle bir mucize yaşatır.

insallah Rabbim hayirlisiyla verir Allah buyuktur.olacagina her zaman inan canim...

çoook sevindim bizede umut oluyor böyle mucizeler bizimde morfoloji 0 2 tüp denedik Rabbim inş saglıkla kucagınızada almayı nasip etsin bu ugurda üzülen çaba harcayan herkese mucizesini göndesin Ramazan hürmetine bizede çokk dua et

tüylerim diken diken oldu okurken, yaşadığın sevinci, mutluluğu resmen hissettim.. allah tamamına erdirsinn.. mutluluğunuz hiç ama hiç bozulmasın..

veee tabiki darısı benimm ve tüm isteyenlerin başına

Kardeşlerim... hepiniz için şu mübarek günde dua ediyorum.

4,5 ay oldu ve ben hala inanamıyorum. Benim mi, ben mi hamileyim diyorum. Ama hiç olmayacaktı diyorum. Meleğim doğunca mimime yapışınca anlicam herhalde. :1:
İnşaallaaaahhh. Allah hepinizin yüzünü güldürsün, mis kokulu meleklere kavuştursun. AMİNNN...

SAKUNYA,
tebrik ederim canım,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Sizlerden bu güzel haberleri duyunca bizler de umutlanıyoruz,bizde de morfoloji ve sayı sorunu var.geçen ay başarısız 5. tüp denemem gerçekleşti,kürtaj diyorlar,
canım bitkisel şeyler denedin mi?

ayy çok duygulandım okurkennn.tüylerim diken diken oldu vallaa..

çok duygulandım yaaaa:85::85::85:

ben de çok sevindim.Maşallah arkadaşım.Ne umut verici bir haber bu...Bizim de durumumuz bu :( sayı hareket ve morfo yok.Rabbim mucizeler versin bize..

Çoook çok tebrik ederim :)) inş. sağlıkla kucağınada alırsın. Bende çok tedaviler aşılamalar tüp bebek tedavsi vs. gördüm. bir gün senin gibi hiç ummadığım anda hamile kalmıştım oda imtihanki biyokimyaal gebelik çıktı ....aradan 2 sene geçti şimdi tüp bebekle hamileyim ve şu an gün sayıyorum yavrumu kucağıma almak için. Bu yazdıklarını ancak yaşayan anlayabilir :) senin adına çok sevindim kardeşim. Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasib etsin inş. cümlemizi inş. :):69:

Back
X