kutunun üzerınde yazan talımata göre yap canım. maalesef her anne adayı emzırmek ister ama bazen elınde olmayan durumlardsan dolayı olmuyor. bende 3 ay emzırdım 2 aylıkken mama vermeye başladım. ve halen emen cocukları görunce imreniyorum.bebeğim için halen üzülüyorum ama yapacak birsey yok malleseff
tamam canım bende öyle yapıyorum.. sanırım her pirinç unu farklı kimi kaynatılıyor kimi kaynatılmıyor. çok saol. bende çok istedim ama işte olmayınca olmuyo en önemlisi saglıklı olmaları. size bir örnek verim ben eşim 5 yaşına kadar emmiş ama bir görüm sürekli hasta oluyo havadan nem kapıyor. yani anne sütü tabiki çok çokkkkkkk faydalı ama iştee emmeyenler de yaşıyor emenlerde en güzeli saglıklı dikkatli bakmak en önemlisi cnmm
ben dört aylıkken ek gıdaya başladım doktor tavsiyesiyle ama hiç sıkılmadan hiç bıkmadan hazırladım yiyeceklerini. sabah 10-11 arası meyve suyunu öylen 12-1 arası sebze corbasını bunlar 4 ayda verdım. 5 ayda yogurt muhallebi, kaşık maması kavanoz maması tabiki biberon maması da var ama dönüşümlü verdim tabiki. ilerleyen aylarda çeşit fazlalaşıyor. şuan 14 aylık kızım ve cok iyi maaşallah hasta oluyorlar tabiki kaçınılmaz bişey ama kızım başka cocuklara bakarak cabuk atlatıyor hastalığını. seninde dediğin gibi güzel bi şekilde bakmakk lazım
aa bıde unutmadan cok fazla pırınc unlu malzeme sureklı vermemeye calıs bebekte sıskınlık yapıyormus daha sonrada olumlere benım bı tanıdıgım cahıl sureklı pırın unuyla beslemıs cocuk buyuzden hayatını kaybettı
canım bebeğini aynı zamanda emziriyorsan verdiğin biberon mamasının tadını dikkat et. bebeğim beni emerken aptamil içiyordu(daha tatsız) ağzı meyve pirinç unu gibi tatlılara alışnca aptamili istemedi şimdi bebelac içiyor (daha tatlı). buna dikkat etmelisin seni emiyorsa vazgeçmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?