Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 4 aylık kızım

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

bulut

Allah büyüktür..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
747
3
116
İstanbul
selam arkadaşlar 4 aylık bebeğimin doğum kilosu 3300 ve şu an 5,5 çok az kilo alıyo kafayı yiycem artık hesap yapmaktan düşünmekten tahlillerinde hiç bir problem çıkmadı denemediğim mama kalmadı hiç birinide iştahla yemiyo şimdi hipp alıcam bi o kaldı inşallah onu sever çok zro bi durum aynı durumda olan arkadaşlar siz nasıl bir yol izliyorsunuz???

Aman canim yaa dert ettigin seye bak,,,allah buyuk sorunlar vermesin...Gayet normal,istahsiz olabilir gelisim asamasindalar belkide dis falan cikariyodur yada cok hareketlidir...Benimde oglum 4 aylik 3,500 dogdu sanirim bu aralar 6 kusurdur,,,oyle tombis bi cocuk degil ama cok hareketli...Istahinin olmasi icin saat araliginda ver surekli agzina dayama mamayi...Bende milupanin bi urununu kullaniyorum 3 saate bir veriyorum istahla iciyor artik ama kiloyu hic sorun etmiyorum sukur sagligi yerinde...!

Son düzenleme:

ama canım doktor zayıf diyo böle giderse geniş bi tarama yapmamız lazım dedi zaten delik deşil ettiler bişey çıkmadı 6 kilo olsa neyse bende takmam o zaman

ayrıca milumil mi kullanıyosun o bize yaramadı çok rahatsız etti kızımı gaz yaptı

milupa aptamil comformil gaz için çok iyi 6 aydakullanılabilirmiş similac sma çok kilo aldırıyor ama benim oğlna çok gaz yaptı milupa 1 kullanıyoruz allaha şükür düzeldi benimkide 1 aylık dört buçuk kilo doktor dört buçuk diyince garip oldu ama iyi dedi anlamadım 3.100 dü hastaneden çıktığımızda

Hollandada yasiyorum bizim dogru bildigimizin herseyin aksini yapiyolar...bende zayif dedim dr siz turkler deyip basliyor bizim yanlislarimiizi soylemeye,,,evet biz nedense hep tombis cocuk olsun isteriz....bebegin gobeginde bile dusene kadar yikadilar hergun,,cok kusuyo dedim aglasa bile mama saatinden once mama verme dediler,uyumuyo dedim at yatagina aglasin bagirsin yorulur uyur dediler ve ben hepsini yaptim :lepi::lepi:
Kullandigim mama milupa urunu nutrilon standart diye geciyo ama bebeklerinin sorunlarina gore urunler degisiyo tabi,,,.Dr un gerekeni tabiki yapsin ama bu kadar takmana gerek yok bence alti ustu sadece en fazla 1 kilobilmiyorumkismile
Suraya bi bak istersen gayet normal gorunuyor
http://www.webanne.com/boykilocetveli.html

Bi ara benim oglumda hic yemiyordu dr mamayi degistirdi.Degistirdinmi bilmiyorum ama denemekte fayda var cunku cok cesit mamalar var,,eee onlarinda bi damak tadi var demi bebek deyip gecmeyelimcokacimcoook

2500 doğdu 6 aylık 7 kilo sizinkiler maşallah kafaya takmaya değmez
boyumuz iki aydır uzamıyo duraklamada
su içmez süt içmez yoğurt yemez meyve yemez
yaaa oyüzden üzülme her bebeğin bi derdi var işte
böyle böyle büyücekler canım sitrese grme onada yansır
ben elimden geleni yapıyorum sonuç olarak ama napalım onunda bi bünyesi var
bu ayda uzamazsa hatun hormon testi yapılcak artık

canım baska doktora gıt ne olacak bebekte hıc bırsey yoktur sen takma kafana çişini kakasını yapıyorsa istahsız olsun nolucak mama da degıstırıp durma hangısını verırken gaz yapmıyor kakası kokmuyorsa onu ver

benim oğlumda bu aya kadar iyi gidiyodu çok şükür ama bu ay 200 gr almış, dr sütün yetmiyo artık dedi, mama vermeye başla dedi ama bizim sıpa yemiyoki tadını aldığı anda başlıyo ağzını burnunu yamultmaya sempatiksalakcinni sma verdim istemedi şimdi aptamil 1 veriyorum onuda zorla istemiyor. aynı sıkıntıyı çeken ve başka mama tavsiyesi olan varmı?

bebeği yatağına bırakıp ağlatarak uyumak çok yanlış bi davranış.. bunun çocuğun gelişimi açısından çok yanlış olduğunu uzmanlar durmadan anlatıyorlar.. bebek yorulmuyor uyumayı da öğrenmeiyor sadece susmayı öğretiyorsunuz ona bu şekilde sindirerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…