4 aylık kızım başını tutamıyor başına gelen var mı lütfen cevap verin

Nisan-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
304
127
53
33
Kızlar kızım 4 aylık oldu hala başını tutamıyor kucağımda sürekli omzuma başını dayayarak etrafı izliyor. Önüne cevirdiğimde kafası öne düşüyor bir şeyler gösterirsem kaldırıp bakıyor, sonra yine düşürüyor. Nörolojiye de götürdüm kendim farkında olduğum icin, şükür nörolojik bir sorunu yok dendi. Yüzüstü koyduğumda kafasını kaldırıyor. Bu ay cocuk doktorumuzda kucağında tuttu. Oda bir şey demedi tutuyor gibi dedi.Ama hala icim rahat değil cok üzülüyorum. Kafasını geç tutanlarda varmış, bi anda mı olacak bu. 3 ay 17 günlükken dönmeyide öğrendi. Ama kafamızı dik tutamıyoruz. Başına gelenler yazabilir mi ne olur

doktorlar normal dediyse belki tutmak istemedigindendir

erken dönmüş maşallah. bolca yüz üstü koyun, ilgisini çekecek şeyler verin, hem kafa tutması için hem diğer kas gelişimi için çok faydalı olur

Boyun ve sırt kasları yeterince güçlenmemiştir
Yere yüz üstü yatırın, burnunun üzerine vurma olur yumuşak birşey serin altına, bir sağa geçin seslenin bir sola geçin seslenin arkasından seslenin boynunu döndürmek için zorlasın alıştırma olsun. Bebeklerde sırt kası geliştiren hareketler diye aratın nette onları yaptırın.

Benim kızımında kafası hep sağa düşerdi.bende hep bir sorun olduğunu düşünürdüm.sorun yok dediler.zaten sonradan dik tutmaya başladı

Merhaba bebeğiniz başını tuttumu son durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…