Merhaba ben 4 aylık hamileyim baştan beri hiç çocuk istemedim öğrendiğimde aldirmak istedim ama eşimin imzası olmadan aldıramadım esim cocuk istiyor fakat eşim alkolik ne yaptiysam biraktiramadim her gun icer sarhos olur sarhoş olunca da küfürler ufak tefek itişmeler hakaretler olur ben böyle bir eve çocuk getirmek istemedim esim duzelicem dedi dedi bu aya kadar beni oyaladı psikologa da gittik psikiyatriye de yine de içmeye devam etti şimdi boşanma sürecine girmek istiyorum ama çocuğa bakacak maddi durumum yok kimsem de yok çocuğu babasına versem benim cekemediğim adamı cocugum yillarca cekicek ne yapsam düşük yaparim biliyorum cok gunah ama bu cocugun dunyaya gelmesi daha gunah olacak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 aylik hamileyim nasıl düşük yaparım?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Korunuyorduk zaten normalde ama esim sarhosken bir gun zorla yaptiKorunmak neden aklınıza gelmiyo ya bende onu anlamıyorum. Böyle bi dünyaya çocuk getirmek istemiyorumu biliyorsunuz da korunmayı niye bilmiyorsunuz️️
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
Devlete verin lütfen koruyucu ailelik durumuyla başka aile bakımında olur, siz de belirli aralıklarla görebilirsiniz. Lütfen mantıklı karar verin hangi ildesiniz söyleyin özelden numarasını bulup atayım size kurumun onlarla görüşün. Keşke baştan düşünüp hamile kalmasydnz ona göre önlem alsaydnz.
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
Ertesi gün hapı diye bir şey var başkaları okursa bu yazdgnizi bilinclensnlerKorunuyorduk zaten normalde ama esim sarhosken bir gun zorla yapti
- 16 Aralık 2019
- 20.487
- 1
- 82.017
- 598
- 32
ÖleyimÖlürsün
Ertesi gün hapları tamamen kısır yapabiliyor dediler yaşın geç hapla iğneyle korunma dediler diye prezervatifle korunuyordukErtesi gün hapı diye bir şey var başkaları okursa bu yazdgnizi bilinclensnler
Kürtaj demiyorum zaten kürtaj zamanı geçti biliyorum ben doğursamda esim yuvaya verdirmez kendiyle beraber bebeği süründürür4 aylık bebek kürtaj mı olur? Aklınız yok mu hiç?. Sarhoş olan sizsiniz bana göre. Bakamayacağın çocuğu ne diye kazanırsın. Dünya kadar insan bebek diye ömürlerini vermeye hazırken. Doğurun yuvaya verin. Ne demek bi canlıyı öldürmek?
- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
- 83
Keşke baştan daha iyi korunsaydim diye bende cok pismanim peki babasi cocugu istiyorum diye tutturursa ne olur çünkü esim birakmaz cocuguDevlete verin lütfen koruyucu ailelik durumuyla başka aile bakımında olur, siz de belirli aralıklarla görebilirsiniz. Lütfen mantıklı karar verin hangi ildesiniz söyleyin özelden numarasını bulup atayım size kurumun onlarla görüşün. Keşke baştan düşünüp hamile kalmasydnz ona göre önlem alsaydnz.
- 16 Aralık 2019
- 20.487
- 1
- 82.017
- 598
- 32
4 aylık bebek düşmez. Ancak erken doğum olur. Neyin kafasındasınız?Kürtaj demiyorum zaten kürtaj zamanı geçti biliyorum ben doğursamda esim yuvaya verdirmez kendiyle beraber bebeği süründürür
- 30 Mayıs 2015
- 4.791
- 11.155
- 208
- 33
- 26 Temmuz 2020
- 1.452
- 4.614
- 88
- 27
Zorla yapmışmış. Doğum kontrol hapı almak aklına gelmedi mi?Korunuyorduk zaten normalde ama esim sarhosken bir gun zorla yapti
16 haftalik biliyorum cok buyuk4 aylık dediğiniz kaç hafta. 20. Haftadan sonra artık düşük değil doğum olur. Bu da cinayet olur
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
Size demedim zaten böyle bir şey de yok ayrıca kim uydurduysaÖleyim
Ertesi gün hapları tamamen kısır yapabiliyor dediler yaşın geç hapla iğneyle korunma dediler diye prezervatifle korunuyorduk
Benim bakabilcek durumum bakacak kimsem yok ben sahip cikamamçocuğunuzu doğurun ve şartlar ne olursa olsun sahip çıkın..
Doğum kontrol haplari kisir yapiyor bir daha hic cocugun olmaz dediler prezervatif kullandikZorla yapmışmış. Doğum kontrol hapı almak aklına gelmedi mi?
- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Kendi kendinize saçma sapan ilaçlar içmeyin sakın hiçbiri düşük yaptırmaz anca canınızdan olursunuz .
Düşük yapmak öyle kolay değil 3 düşük yapmış biri olarak ( pihtilasmadan dolayı ) söylüyorum ki doktor gözetiminde olmadan kan kaybı , halsizlik , şiddetli ağrılar , göz kararması bayılma .
Daha sayamadığım bir sürü şey .
Düşük yapmak öyle kolay değil 3 düşük yapmış biri olarak ( pihtilasmadan dolayı ) söylüyorum ki doktor gözetiminde olmadan kan kaybı , halsizlik , şiddetli ağrılar , göz kararması bayılma .
Daha sayamadığım bir sürü şey .
- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Tecavüz sonucu oldu yani 4 aylık bebek eli kolu belli düşmez bu bir aldirsan senin masada kalma durumun var. Madem istemiyordun daha küçükken çözüm arayacaktin. Ya evde cahil yöntemlerle yada eşinin imzasını istemeyecek merdiven altı bir yerde. Bu saatten sonra geçti. Ondan kurtulmak yerine onlu bir çözüm bulKorunuyorduk zaten normalde ama esim sarhosken bir gun zorla yapti