4 aylık evliyim ve eşimle bir bebeğimiz olsun istiyoruz

Aden98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
91
82
88
26
Yaklaşık 2 aydır deniyoruz ama olmadı maalesef nasıl hamile kalabilirim ne yapmam lazım bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum

Yaklaşık 2 aydır deniyoruz ama olmadı maalesef nasıl hamile kalabilirim ne yapmam lazım bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
Şimdilik ilişkiye girmeniz yeterli. Bir yıl olmazsa bakarsınız.Folik asite başlayın.

Kadın doğuma gidip değerlerinize baktırın. Her şey yolundaysa size vitamin takviyesi verir. Sağlıklı beslenin, spor yapın. Stres yapmayın. Denemeye devam edin. Naçizane, evliliğiniz çok çok yeni, biraz zaman tanıyın. Tadını çıkarın. Acele etmeyin derim.

Kadın doğuma gidip değerlerinize baktırın. Her şey yolundaysa size vitamin takviyesi verir. Sağlıklı beslenin, spor yapın. Stres yapmayın. Denemeye devam edin. Naçizane, evliliğiniz çok çok yeni, biraz zaman tanıyın. Tadını çıkarın. Acele etmeyin derim.
Uzun bir birliktelik sonrası evlendik aslında bu yüzden çocuk için beklemek istemiyoruz..hayırlısı olsun tabi ama 2 aydır denememize rağmen olmayınca bugün konu açmak istedim çevremdeki benim yaşıtım arkadaşlarım hemen hamile kalabildi acaba bir sorun mu var diye endişelendim…

Yaşınız genç en azından bir sene bekleseniz daha güzel olur ama siz bilirsiniz.

Uzun bir birliktelik sonrası evlendik aslında bu yüzden çocuk için beklemek istemiyoruz..hayırlısı olsun tabi ama 2 aydır denememize rağmen olmayınca bugün konu açmak istedim çevremdeki benim yaşıtım arkadaşlarım hemen hamile kalabildi acaba bir sorun mu var diye endişelendim…
Bir sorun var demek için çok erken. Folik asite başlayabilirsin doktor tavsiyesiyle.

Sevgililik başka evlilik başka. Evliliği yaşamadan çocuk için acele etmeyin daha yaşınız çok genç. Çocuksuz gezip tatil yapın, evlilik hayatını yaşayın. Çocuk gelince bir daha hiç gitmiyor. Bir daha hiç zaman çocuksuz gibi olmuyorsunuz. Acele etmeyin bu nedenle

Yumurtlama takibi yapabilirsin canım bazen hemen olmaz stres yapma denemen lazım

2 ay çok erken bir süre. Hemen 1 2 ayda çocuğu olan sayısı inanın çok az. Yine de sağlığınıza, beslenmenize dikkat edin, düzenli ilişkiye girin. Ama önünüzdeki aylarda hemen olmazsa da telaşlanmayın.

2 ay çok erken bir süre. Hemen 1 2 ayda çocuğu olan sayısı inanın çok az. Yine de sağlığınıza, beslenmenize dikkat edin, düzenli ilişkiye girin. Ama önünüzdeki aylarda hemen olmazsa da telaşlanmayın.
Düzenli ilişkiye girin derken mesela haftanın 4 günü yeterli olur mu

Düzenli ilişkiye girin derken mesela haftanın 4 günü yeterli olur mu
Yani gün aşırı girmeye çalışın bence. Bir gün ara verin bir gün girin. Bi de foliborn myforce isimli bir takviye vitamin var yumurtlama sistemini destekliyor isterseniz kullanın süreci hızlandırmak adına. Benim 1 sene olmadı çocuğum bu takviyeye başladıktan 1 buçuk ay sonra oldu çok şükür. Tabi ki rutin testleri de yaptırın.

siz şimdiden seksi görev için yaparsanız vay haline o evliliğin.
5 yıldır evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz 2 yıl istemedik düşündüğümüz ilk yıl olmadıkça hırslandık görev gibi seks yaptık çocuk olsun diye stres yaptık ve kuruluk ve ereksiyon problemiyle karşılaştık. ve sonra ilişkiden soğuduk. baktık olmuyo kabullendik şuan her şey zevki sefa için. olur bir gün tıp ilerledi belki henüz zamanı değildir.
bence biraz akışına bırakın daha vaktiniz var acele etmeyin korunmayın ama takmayın da keyfine yapın.

Ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerini takip edebilirsin

Gebelik öncesi 3 ay ve gebelik sonrası 3 ay folikasit kullanımı tavsıye ediliyor folikasit kullanabılırsın

Henüz çok taze bir evliliğiniz var ve ümitsizliğe kapılmak için erken. Doktorlar 30 yaş altı için bir yılı önemsiz sayıyorlar 1-1,5 yıldan sonra olmuyorsa bir problem olabilir gözüyle bakıyorlar.
Birkaç ay daha bekleyin, siz kadın doğuma eşiniz de üroloji doktoruna gidebilir bir problem var mı diye. Ama sakın korkmayın ve ümitsizliğe kapılmayın olmuyor diye. Ben de 11 aydır istiyorum ama nasip olmadı daha. Bir probleminiz yoksa o geleceği zamanı iyi biliyordur emin olun. Rabbim hayırlısından isteyen herkese nasip etsin 🌸

Geçen bilindik bir doktora şu soruyo sordular ‘Gebelik istemeyen biri bir kere ilişkiye girmekle bile hamile kalabiliyor fakat çok isteyen biri aylarca hamile kalamıyor sebebi ne ‘
doktor dedi ki ‘ kaçan kovalanır taktiği eğer çok fazla isterseniz ve çok üstüne düşerseniz bu sizi strese sokar ve hamile kalamazsınız akışına bırakın ‘ dedi
Yine yabamcı bir doktordan şunu dinlemiştim sürekli hamile kalmayı hamileliği düşünürseniz rahminiz çok ısınır ve olması grektiğinden daha sıcak oldupu için sprem yaşayamayıp ölür hamile kalmanız zorlaşır demişti

Ben de bir düşük yaşadım ama ovülasyın testi galan almıştım yeni evliyim daha çok istiyoduk 4-5 ay olmadı sonra hamile kaldım ama düşük oldu düşükten sonra doktor en az 1 ay bekle rahimin toparlansın demişti bende son adet tarihim belli olsun hemde rahmim toparlansın diye bir ay bekleyecektim dikkat ediyoduk aslında ama bir iki kere kaçamak oldu ben bekliyorum adet olucam diye meğer hemen hamile kalmışım 🫣🤭

Back
X