Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah..Yaklaşık 2 aydır deniyoruz ama olmadı maalesef nasıl hamile kalabilirim ne yapmam lazım bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
?Ah ah..
Şimdilik ilişkiye girmeniz yeterli. Bir yıl olmazsa bakarsınız.Folik asite başlayın.Yaklaşık 2 aydır deniyoruz ama olmadı maalesef nasıl hamile kalabilirim ne yapmam lazım bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
Uzun bir birliktelik sonrası evlendik aslında bu yüzden çocuk için beklemek istemiyoruz..hayırlısı olsun tabi ama 2 aydır denememize rağmen olmayınca bugün konu açmak istedim çevremdeki benim yaşıtım arkadaşlarım hemen hamile kalabildi acaba bir sorun mu var diye endişelendim…Kadın doğuma gidip değerlerinize baktırın. Her şey yolundaysa size vitamin takviyesi verir. Sağlıklı beslenin, spor yapın. Stres yapmayın. Denemeye devam edin. Naçizane, evliliğiniz çok çok yeni, biraz zaman tanıyın. Tadını çıkarın. Acele etmeyin derim.
Bir sorun var demek için çok erken. Folik asite başlayabilirsin doktor tavsiyesiyle.Uzun bir birliktelik sonrası evlendik aslında bu yüzden çocuk için beklemek istemiyoruz..hayırlısı olsun tabi ama 2 aydır denememize rağmen olmayınca bugün konu açmak istedim çevremdeki benim yaşıtım arkadaşlarım hemen hamile kalabildi acaba bir sorun mu var diye endişelendim…
Teşekkür ederim :)Bir sorun var demek için çok erken. Folik asite başlayabilirsin doktor tavsiyesiyle.
Yumurtlama takibi yapabilirsin canım bazen hemen olmaz stres yapma denemen lazımUzun bir birliktelik sonrası evlendik aslında bu yüzden çocuk için beklemek istemiyoruz..hayırlısı olsun tabi ama 2 aydır denememize rağmen olmayınca bugün konu açmak istedim çevremdeki benim yaşıtım arkadaşlarım hemen hamile kalabildi acaba bir sorun mu var diye endişelendim…
2 ay çok erken bir süre. Hemen 1 2 ayda çocuğu olan sayısı inanın çok az. Yine de sağlığınıza, beslenmenize dikkat edin, düzenli ilişkiye girin. Ama önünüzdeki aylarda hemen olmazsa da telaşlanmayın.Yaklaşık 2 aydır deniyoruz ama olmadı maalesef nasıl hamile kalabilirim ne yapmam lazım bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
Teşekkür ederim :)Yumurtlama takibi yapabilirsin canım bazen hemen olmaz stres yapma denemen lazım
Düzenli ilişkiye girin derken mesela haftanın 4 günü yeterli olur mu2 ay çok erken bir süre. Hemen 1 2 ayda çocuğu olan sayısı inanın çok az. Yine de sağlığınıza, beslenmenize dikkat edin, düzenli ilişkiye girin. Ama önünüzdeki aylarda hemen olmazsa da telaşlanmayın.
Yani gün aşırı girmeye çalışın bence. Bir gün ara verin bir gün girin. Bi de foliborn myforce isimli bir takviye vitamin var yumurtlama sistemini destekliyor isterseniz kullanın süreci hızlandırmak adına. Benim 1 sene olmadı çocuğum bu takviyeye başladıktan 1 buçuk ay sonra oldu çok şükür. Tabi ki rutin testleri de yaptırın.Düzenli ilişkiye girin derken mesela haftanın 4 günü yeterli olur mu
Henüz çok taze bir evliliğiniz var ve ümitsizliğe kapılmak için erken. Doktorlar 30 yaş altı için bir yılı önemsiz sayıyorlar 1-1,5 yıldan sonra olmuyorsa bir problem olabilir gözüyle bakıyorlar.Yaklaşık 2 aydır deniyoruz ama olmadı maalesef nasıl hamile kalabilirim ne yapmam lazım bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
Geçen bilindik bir doktora şu soruyo sordular ‘Gebelik istemeyen biri bir kere ilişkiye girmekle bile hamile kalabiliyor fakat çok isteyen biri aylarca hamile kalamıyor sebebi ne ‘Uzun bir birliktelik sonrası evlendik aslında bu yüzden çocuk için beklemek istemiyoruz..hayırlısı olsun tabi ama 2 aydır denememize rağmen olmayınca bugün konu açmak istedim çevremdeki benim yaşıtım arkadaşlarım hemen hamile kalabildi acaba bir sorun mu var diye endişelendim…