Bebeğim 4 aylık 1 haftalık oldu. 4.ay kontrolünde sadece 300 gram almış çıktı ki o ay bebeğim her yarım saatte 1, saatte 1 emmesine rağmen 300 gram almış. Devamlı emzirn süt çoğalır lafı bizde kesinlikle işe yaramadı. Doktor gelişimi 1 ay geriden geliyor dedi. 5.ay ek gıdaya 3 gün kuralı ile geçmemizi söyledi. Ama o kontrolden sonra ansızın sütüm yok denecek kadar iyice azaldı. Bebek çekiyor çekiyor süt yok diger gösgüme alıyorum yok aç aç yatırıyorum beşiğe ağlıyor psokoljim bozuluyor. Kaşık mamaya geçmemek için çok direniyorum ama aç olması beni cidden üzüyor. Normal formül mamayı içmiyor 3 farklı mama denedik. Kaşık mamasanı denemeyi düşünüyorum. Kaşık mamasının tadı tatlı oluyor sanırım ek gıdaye geçince havuç, yoğurt, kabak, brokoli ya sevmezse o mamanın tadına alışır diye de çekinuyorum. 1 ay kaldı sabret desem de ek gıda sadece tadımlık veriliyormuş çoğunluk yine anne süta ya da mama olacak. Yani mecbur seçim yapmak zorundayım. Napacağımı hiç bilmiyorum. Önceden sağım yaptığımda sütüm çoğalırdı ansızın bıçak gixi kesildi çoğalmıyor da sütüm. Ayrğce sağım yepıp içermeye kalksam onu da içmiyor bebeğim. Biberonu sevmiyor diye başka biberon denedik onuda almadı. Bana bir akıl verin lütfen..