4 aylık bebek emzirme Corona

2 hafta önce eşimin covid testi pozitif çıktı benim ayni belirtilerim vardı ama test için kimse gelmedi bende gidemedim.Benim 1 yaşında kızım var o süreç boyunca bol bol emzirdim maske taktım bebeğimle ilgilenirken sık sik el ve vücut hijyenime özen gösterdim. Ne yazık ki eşime göre en ağır semptomlarla çok şükür koronayı atlattım ve yine binlerce şükür bebeğimi emzirdigim halde hiçbir sey olmadi.Bence sizde emzirin maskenizi takın hijyeninize özen gösterin allah in izniyle hiçbirşey olmaz.Bol bol c vitamini nane kekik çayı yapıp için bol bol su ve sıvı tüketin.Cok geçmiş olsun

Bana sorarsan ilaci kullanma ağrın olduğunda parol kullan.şaşırdım doktora söylediklerine.Benim ablam amerikada hemşirelik yapıyor hastalığım boyunca o yardimci oldu ilaci esim kullandı çok ağır yan etkileri var ve onu kullanan anneler emzirmemeli.Ablamin verdiği doğrultuda kendimi hep sıcak tuttum sürekli sıcak duş aldim ağrım olduğunda parol kullandım ve kızimi sürekli emzirdim sizde öyle yapın cocuğunuzu emzirmek istiyorsaniz sadece parol kullanin.bende de bel ağrisi bacak agrisi boğaz vegöğüs agrim vardi arada öksürüyordum bazen öyle şiddetli ağrım oluyordu ki yürümeyi boşver kıpırdayamıyordum ama sırf ailem için çabalayıp bi tas corbada olsa yapip hareket ediyordum ve cok iyi geliyordu cok şükür 10 güne gelmeden ben eşimin hiçbirseyi kalmadi

Bugün çocuk doktorumuzla konuştum,kesinlikle emzir dedi.Dunya sağlık örgütü de bu yönde tavsiyede bulunuyormis,içim rahatladi.

klorokin kullanıyorsanız emzirebilirsiniz. favimol kullanıyorsunuz üzerinde yeterli çalışma olmadigi icin emzirme onerilmiyor. favimolden en erken 24 saat sonra emzirebilirsiniz. diger maske ve el yıkama önerileri yapilmis zaten. geçmiş olsunemzirme en onemli koruyucu faktor su an cocugunuz icin. sizin ürettiğiniz antikorlar bu sayede çocuğunuza geçip onu da koruyor

Son düzenleme:
doktor gormus. ilac kullanmazsanız bugun iyiyken yarin kotulesebilriisniz demis. bunu deyince neden yeniden bir doktor görmeli anlamadim??
Doktor bu konuda uyarabilir sorun değil ama ilaçları kullanmasan bile bebeğini sakin emzirme,bir anne emzirdigi için bebeği hastanelik olmuş demesini kastediyor arkadaş.

Bangir Bangir heryere covid oldum yurtdisinda yasiyoruz hic bir ilac almadik cok sukur atlattik diye yaziyodum ilk kez benim dedigimin aynisini diyen cikmis

Bangir Bangir heryere covid oldum yurtdisinda yasiyoruz hic bir ilac almadik cok sukur atlattik diye yaziyodum ilk kez benim dedigimin aynisini diyen cikmis

türkiyede bu ilaç fanatizmi neden acaba anlamıyorum ki. Bu ilaç neden bu kadar savunuluyor. Artık her şeyin altında bir şey arar olduk

Bır arkadasım 40 in ıcınde corona olmustu hatta bebekle birlikte hastaneye aldılar. Bol bol emzır demıslerdi. Ama vırusun ilk ayıydı mart nisan gibiydi. Sımdılerde degısık bır hal aldı bu illet. Bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun.

Bugün çocuk doktorumuzla konuştum,kesinlikle emzir dedi.Dunya sağlık örgütü de bu yönde tavsiyede bulunuyormis,içim rahatladi.

Doktor bu konuda uyarabilir sorun değil ama ilaçları kullanmasan bile bebeğini sakin emzirme,bir anne emzirdigi için bebeği hastanelik olmuş demesini kastediyor arkadaş.
pardon yanlış anlamışım o zaman. özür dilerim oyleyse

Nasıl oldunuz? Benim hafif göğüs agrisi var,başka şikayetim yok,sizinle hemen hemen aynı baslamis semptomlar,kaç güne biter gider acaba?

Nasıl oldunuz? Benim hafif göğüs agrisi var,başka şikayetim yok,sizinle hemen hemen aynı baslamis semptomlar,kaç güne biter gider acaba?
Aynı gibiyiz evet benimde çok baş ağrım oldu dün. Koku yok bende tat var ama.Tabi yorgunluk halsizlikte oluyor .Ve hiç dinlenemiyorum oğlum 13 aylık çok yoruyor. Eşim benden daha kötü genelde yatıyor o ,ateşi oluyor ara ara.Bütün yük bana kaldı malesef.Akşam on buçuk gibi yatıyor 8 de kalkıyor.Tabi o aralıkta dört beş sefer kalkıyoruz.Bir an önce iyileşiriz inşallah canım .7 gün de iyileşiliyor deniyor ama.

Sanki bizim evi anlatıyorsun,benim eşimde yatıyor sürekli,ben yemek,çamaşır,bulaşık,bebege bakıyorum,üstüne bir de kimsenin telefonlarını açmıyor ailesi de dahil,ona ulaşamayan beni arıyor,beyefendinin sekreterliğini de yapıyorum inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci.

Ateş pekbyoktu ama titreme oluyodu sonra hararet basıyodu. İlk boğaz ağrısı sırt ağrısı oldu. Sonra grip gibi ama grip değil bi değişik yani. Bide göğsümde sıkışma oluyodu nefes alamıyor göğsüme vurma isteği olusuyordu nefes alabilmek için ama bi gün sürdü. Halsizlik baya uzun sürdü yalnız. Koronalı halimle üç koronalıya bi bebeğe baktığım için 3kilo verdim 14 günde.

Ah bu kadınlar boşuna cennet annelerin ayakları altinda denmemis.Bizde de durum tam olarak bu,eşime bakıyorum,bebeğime bakıyorum,camasir,bulaşık,yemek her şeyi ben yapıyorum,bir de nazlanan eşime zorla yemek yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…