- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
İns hafifce cabucak gecireceksiniz canim.Herkese merhaba,
Bebeğini emzirirken Corona olan var mı? Eşimin testi pozitif cikti,benim de semptomlarim var,suruntu alındı yüzde doksan pozitif.Suruntu almaya gelen doktor kesinlikle bebeğini emzirme,şöyle kötü olur böyle kötü olur gibi çok kotu senaryolar anlattıbiraz göğüs ağrım var onun dışında iyi gibiyim ama bebeğim konusunda çok endiselendim,bu durumda olan varsa acil yazabilir mi? Onlara doktor ne dedi?
Yarın çocuk doktorumuza sorayım canım.Cok panik yaptim sabirim şimdilik genel durumum iyi gibi,ama adam diyor bugün iyiysen yarın yogunbakimlik olabilirsinİns hafifce cabucak gecireceksiniz canim.
Filasyon ekibi olarak gelenler mi dedi bunu.
Herkes farlili bisey soyluyor. İlac kullanman gerekirse emzirmen zaten mumkun degil. Ama ilac kullanman gerekmezse emzirmende bence sikinti olmaz . sorabilecegin baska bir doktor falan yokmu canim
Beş aylık bebeği olan gelinimz geçirdi. Kendi ilaç kullanmadi. Emzirdigi için. Hafif gecirdi. Bebekte bikac gün öksürük ve hafif ateş oldu geçti. Ama emzirme full devam etti. Maske takın emzirin.Herkese merhaba,
Bebeğini emzirirken Corona olan var mı? Eşimin testi pozitif cikti,benim de semptomlarim var,suruntu alındı yüzde doksan pozitif.Suruntu almaya gelen doktor kesinlikle bebeğini emzirme,şöyle kötü olur böyle kötü olur gibi çok kotu senaryolar anlattıbiraz göğüs ağrım var onun dışında iyi gibiyim ama bebeğim konusunda çok endiselendim,bu durumda olan varsa acil yazabilir mi? Onlara doktor ne dedi?
Çok teşekkür ederim,bende şimdilik nispeten hafif geçiriyorum,bebeğimde ateş yok ama hafif öksürük var,emmeyi de çok seviyor,yarın çocuk doktorunu arayacagim emin olmak için.Boyle mesajlarda moral oluyorBeş aylık bebeği olan gelinimz geçirdi. Kendi ilaç kullanmadi. Emzirdigi için. Hafif gecirdi. Bebekte bikac gün öksürük ve hafif ateş oldu geçti. Ama emzirme full devam etti. Maske takın emzirin.
Allah allahh nasil korkutmus yaaaYarın çocuk doktorumuza sorayım canım.Cok panik yaptim sabirim şimdilik genel durumum iyi gibi,ama adam diyor bugün iyiysen yarın yogunbakimlik olabilirsinilaç alsam mı almasam mi bende bikemedim
Bu mesajda çok iyi geldi,peki sizde semptomlar var mıydı? Ben de ilk günler aşırı eklem agrisi oldu,sonra baş ağırısi ve sırt ağrısı hafif öksürük oldu,şuan sadece hafif göğüs ağrısı ve sırt ağrısı var.Merhaba bende gecen ay eşimden sonra pozitif çıktım, bizim kapıya gelen, emzirdiğimi duyunca "haa tamam size ilac veremiyoruz dedi". Ben emzirdim bol bol, çünkü 7yaşındaki oğlum ve annemde pozitif oldu sırayla, bi bebeğimde sorun olmadı çünkü bol bol emzirdim. lütfen olumlu düşünüp korkuya kapılmayın. Sağlıklı beslenip bol su için.Allah şifa versin.
Ben bebegim 2bucuk aylikken korona oldum, bebegimide emzirmeye devam ettimHerkese merhaba,
Yarın çocuk doktorumuza sorayım canım.Cok panik yaptim sabirim şimdilik genel durumum iyi gibi,ama adam diyor bugün iyiysen yarın yogunbakimlik olabilirsinilaç alsam mı almasam mi bende bikemedim
O nebicim dr ya
Toprak mı atıyormjs hastalara direk.
Emzirme konusunu bilemiyorm ama o dru dikkate almayın bence.
Bu mesajda çok iyi geldi,peki sizde semptomlar var mıydı? Ben de ilk günler aşırı eklem agrisi oldu,sonra baş ağırısi ve sırt ağrısı hafif öksürük oldu,şuan sadece hafif göğüs ağrısı ve sırt ağrısı var.
Ya öyle moralim çok bozuldu çok kötü oldum.Eşime doktorum demiş,bilemiyorum ki doktordur herhalde.Yukari bile gelmediler bizi aşağı çağırdılar.Hafif göğüs ağrım ve sırt ağrim var deyince ilaç verdi belkideAllah allahh nasil korkutmus yaaa
Evet olabilecek seyler ama insan boylemi soyler dikkat edin, takipte kalin kendiniz agirlasirsaniz hastahaneye basvurun falan der.
Bide bende filyasyon ekibinde doktor yok diye biliyorum. Yani bize gelmemisti doktor falan.
Cuma gece başladı belirtiler cumartesiden beri diyeyim belirti var,cumartesi pazar daha kötüydüm,iki gündür iyi gibiyimsizin kaçıncı gün?
5. Gün olmuş hemen hemen. Düzeliyorsunuz bence. Korkmayın lütfen.Cuma gece başladı belirtiler cumartesiden beri diyeyim belirti var,cumartesi pazar daha kötüydüm,iki gündür iyi gibiyim
Sen ilaç kullanmıyorsan tabiki emzir. Bebeğin bağışıklığı artar hem. İlaç kullanman gerekirse orasını bilemem tabi.Çok teşekkür ederim,bende şimdilik nispeten hafif geçiriyorum,bebeğimde ateş yok ama hafif öksürük var,emmeyi de çok seviyor,yarın çocuk doktorunu arayacagim emin olmak için.Boyle mesajlarda moral oluyor
Aile hekimimi sabah arayıp bilgilendirdim,o da gerekli açıklamalarda bulundu sağolsun.Hafif bir göğüs ve sırt ağrım var deyince ilaç kullanmamı tavsiye etti aile hekimi,bu durumda emziremezsin dedi.Su an saniirm 4-5. Gunlerdeyiz iki gün önce çok daha kötüydüm,bilemiyorum bir an da da agirlasabilirmis.Kizimda bendeki huzursuzluğu anladı galiba iyice memeye yapıştı,ona da kıyamıyorum.Sanirim yarınki durumuma göre ilaç alıp almamaya karar vereceğim.Hanımefendi kafanıza takılan şeyleri aile hekiminize ya da bulunduğunuz yerdeki ilçe ya da il sağlık müdürlüğünü arayıp sorarsanız cevap verirler diye düşünüyorum, corona virüs pandemisi yeni geliştiği için bu virüsle alakalı yeterli bir bilgi ya da çalışma yok, yapılan çalışmalar da çok kısıtlı düzeyde bu yüzden filyasyon ekipleri çelişkili önerilerde bulunuyor ne yazık ki çünkü dediğim gibi elimizde net ve kesin bilgiler yok, size gelen doktorun da üslubu hoş olmamış tabi
Ben de filyasyonda çalışan bir doktor olarak bebeğinizi emzirmenizi ve ilacı kullanmamanızı öneririm, bebek için en büyük bağışıklık desteği kesinlikle anne sütü alması, siz de bu süreçte bağışıklığınızı güçlendirmeye bol su içmeye dikkat edin, eğer durumunuz kötüyse ve ilacı kullanacaksanız da o zaman bebeğinizi sakın emzirmeyin, gönlünüzü ferah tutun bol bol dua edin evham yapmayın boş yere kendinize inşallah 9 10 güne geçecek böyle düşünmeye çalışın
İlaç kullanmıyorum,doktor ilaç kullanmadan da emzirme dedi,ondan daha çok panik yaptım.Sen ilaç kullanmıyorsan tabiki emzir. Bebeğin bağışıklığı artar hem. İlaç kullanman gerekirse orasını bilemem tabi.
Aminn teşekkür ederimAile hekimimi sabah arayıp bilgilendirdim,o da gerekli açıklamalarda bulundu sağolsun.Hafif bir göğüs ve sırt ağrım var deyince ilaç kullanmamı tavsiye etti aile hekimi,bu durumda emziremezsin dedi.Su an saniirm 4-5. Gunlerdeyiz iki gün önce çok daha kötüydüm,bilemiyorum bir an da da agirlasabilirmis.Kizimda bendeki huzursuzluğu anladı galiba iyice memeye yapıştı,ona da kıyamıyorum.Sanirim yarınki durumuma göre ilaç alıp almamaya karar vereceğim.
Bilgilendirme için de çok teşekkür ederim.Allah sizlere kolaylık versin,sağlık,sıhhat versin,bu süreçteki emekleriniz çok büyük ve çok kıymetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?