Sağ Salim atlatırsınız inşallah canımHerkese merhaba,
Bebeğini emzirirken Corona olan var mı? Eşimin testi pozitif cikti,benim de semptomlarim var,suruntu alındı yüzde doksan pozitif.Suruntu almaya gelen doktor kesinlikle bebeğini emzirme,şöyle kötü olur böyle kötü olur gibi çok kotu senaryolar anlattıbiraz göğüs ağrım var onun dışında iyi gibiyim ama bebeğim konusunda çok endiselendim,bu durumda olan varsa acil yazabilir mi? Onlara doktor ne dedi?
Hatırladım canım,hatırlamam miCanım beni hatırladın mı bilmiyorum ama bebeğin olmuşşş çok mutlu oldum Rabbim analı babalı biyütsünnn
Evet ilaç kullanırken emzirmem zaten de,şu an çok kötü degilum,parolla idare ediyorum,ona rağmen emzirme dedi doktor ben de korktum açıkçası bebeğim içinEldiven ve maske hijyene dikkat ederek emzirebilirsiniz ama ilaç kullanınca emzirmeyin
İnşallah canım benim Rabbim korusunHatırladım canım,hatırlamam miçok teşekkür ederim,inşallah sağlıcakla su coronayi da atlatırız
Geçmiş olsun size sars ve mers virüsü ilacı verilmiştir büyük ihtimal günde 8 tane sabah bı akşam 8 olarak toplam 5 günlük bir ilaç verilmiştir bebeğinizi bence emzirmeyin derim ilaç süte geçme ihtimali yüksek akrabalarinizdan rica edin çocuğa takviye mama ver bence yazık daha o süttür kuzucuk kıyamam çok zor durum iki üç maske takıp bebeğinize yaklaşın yaklaşırken bile elinizi iyice yıkayın edin zaten 14 günün 8 günü sıkıntılı bizde atlattık ama eşime ilaç verildi bana verilmemişti bı sıkıntı olursa en ufak birşeyde hemen ambulans arayın çok çok geçmiş olsun bağışıklık yükseltmek için işkembe çorbası kelle paça falan yiyin için birde kendinizi çok sıcak tutun bulunduğunuz odayı sürekli havalandırın bebeginizle kendinizi izole etmeye çalışın eşinizin yanında yatmayın uyumayın herşeyi çamaşır suyundan geçirin çok zor tekrardan geçmiş olsunHerkese merhaba,
Bebeğini emzirirken Corona olan var mı? Eşimin testi pozitif cikti,benim de semptomlarim var,suruntu alındı yüzde doksan pozitif.Suruntu almaya gelen doktor kesinlikle bebeğini emzirme,şöyle kötü olur böyle kötü olur gibi çok kotu senaryolar anlattıbiraz göğüs ağrım var onun dışında iyi gibiyim ama bebeğim konusunda çok endiselendim,bu durumda olan varsa acil yazabilir mi? Onlara doktor ne dedi?
O nebicim dr yaİlaç verdi ama daha başlamadım,sırt ve göğüs ağrım var,doktor bugün iyi hissedersin yarın yogunbakimlik olabilirsin dedi,kendim için değil ama kızımı emzirememek psikolojikmen çok kotu hissettiriyor
Dr diplomayi kasaptan almis herhalde. Zaten covidli hastanin psikolojisi malum. Kadin bir de emziriyor ettigi laflara bak. Allah dr un da iyisiyle karsilastirsin. Baska dr lardan da fikir al derim.İlaç verdi ama daha başlamadım,sırt ve göğüs ağrım var,doktor bugün iyi hissedersin yarın yogunbakimlik olabilirsin dedi,kendim için değil ama kızımı emzirememek psikolojikmen çok kotu hissettiriyor
Herkese merhaba,
Fransada bi anne olmuştu korona doktor emzirme bebegini demiş ama anne dinlemedi tabi emzirmeye devam etti son durumları ne bende bilmiyorum galiba atlattılarHerkese merhaba,
İlaç verdi ama daha başlamadım,sırt ve göğüs ağrım var,doktor bugün iyi hissedersin yarın yogunbakimlik olabilirsin dedi,kendim için değil ama kızımı emzirememek psikolojikmen çok kotu hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?