4 aylık bebek emzirme Corona

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.843
29.165
798
Herkese merhaba,

Bebeğini emzirirken Corona olan var mı? Eşimin testi pozitif cikti,benim de semptomlarim var,suruntu alındı yüzde doksan pozitif.Suruntu almaya gelen doktor kesinlikle bebeğini emzirme,şöyle kötü olur böyle kötü olur gibi çok kotu senaryolar anlattı😔 biraz göğüs ağrım var onun dışında iyi gibiyim ama bebeğim konusunda çok endiselendim,bu durumda olan varsa acil yazabilir mi? Onlara doktor ne dedi?

Herkese merhaba,

Bebeğini emzirirken Corona olan var mı? Eşimin testi pozitif cikti,benim de semptomlarim var,suruntu alındı yüzde doksan pozitif.Suruntu almaya gelen doktor kesinlikle bebeğini emzirme,şöyle kötü olur böyle kötü olur gibi çok kotu senaryolar anlattı😔 biraz göğüs ağrım var onun dışında iyi gibiyim ama bebeğim konusunda çok endiselendim,bu durumda olan varsa acil yazabilir mi? Onlara doktor ne dedi?
Sağ Salim atlatırsınız inşallah canım

İlaç verdi ama daha başlamadım,sırt ve göğüs ağrım var,doktor bugün iyi hissedersin yarın yogunbakimlik olabilirsin dedi,kendim için değil ama kızımı emzirememek psikolojikmen çok kotu hissettiriyor 😔

Eldiven ve maske hijyene dikkat ederek emzirebilirsiniz ama ilaç kullanınca emzirmeyin
Evet ilaç kullanırken emzirmem zaten de,şu an çok kötü degilum,parolla idare ediyorum,ona rağmen emzirme dedi doktor ben de korktum açıkçası bebeğim için😔

Emzirme diyen olmadı, hatta emzirme durumunu sordular, bırakmayacağım deyince test bile yapmadılar.
Emzirmemeyi neye dayanarak söylüyorlar tam olarak?

Herkese merhaba,

Geçmiş olsun size sars ve mers virüsü ilacı verilmiştir büyük ihtimal günde 8 tane sabah bı akşam 8 olarak toplam 5 günlük bir ilaç verilmiştir bebeğinizi bence emzirmeyin derim ilaç süte geçme ihtimali yüksek akrabalarinizdan rica edin çocuğa takviye mama ver bence yazık daha o süttür kuzucuk kıyamam çok zor durum iki üç maske takıp bebeğinize yaklaşın yaklaşırken bile elinizi iyice yıkayın edin zaten 14 günün 8 günü sıkıntılı bizde atlattık ama eşime ilaç verildi bana verilmemişti bı sıkıntı olursa en ufak birşeyde hemen ambulans arayın çok çok geçmiş olsun bağışıklık yükseltmek için işkembe çorbası kelle paça falan yiyin için birde kendinizi çok sıcak tutun bulunduğunuz odayı sürekli havalandırın bebeginizle kendinizi izole etmeye çalışın eşinizin yanında yatmayın uyumayın herşeyi çamaşır suyundan geçirin çok zor tekrardan geçmiş olsun😔

İlaç verdi ama daha başlamadım,sırt ve göğüs ağrım var,doktor bugün iyi hissedersin yarın yogunbakimlik olabilirsin dedi,kendim için değil ama kızımı emzirememek psikolojikmen çok kotu hissettiriyor 😔
O nebicim dr ya🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Toprak mı atıyormjs hastalara direk.
Emzirme konusunu bilemiyorm ama o dru dikkate almayın bence.

Ben de emzirirken oldum canım şu anda da atlatmaya çalışıyoruz ama bana emzirmeyi kesmemi söylemediler aksine araştırdığımda emzirilmesi gerektiği söyleniyordu. İlaç vermiyorlar emziriyorum deyince. Özellikle ilerleme ihtimali olur mu emzirmeyi kesip ilaca başlayayım mı diye sorduğumda olursa gelırsin gibi bir cevap aldım aksine. Sanırım doktorların görüşleri farklı bu konuda

Dr diplomayi kasaptan almis herhalde. Zaten covidli hastanin psikolojisi malum. Kadin bir de emziriyor ettigi laflara bak. Allah dr un da iyisiyle karsilastirsin. Baska dr lardan da fikir al derim.

Herkese merhaba,

Evet kuzenim oldu. İlaç vermedi doktor sadece vitamin verdi ve bol bol emzir dedi. Çok şükür atlattılar kolayca. Emzirmek anne için de bebek için de faydalıymış bu dönemde.

Herkese merhaba,

Fransada bi anne olmuştu korona doktor emzirme bebegini demiş ama anne dinlemedi tabi emzirmeye devam etti son durumları ne bende bilmiyorum galiba atlattılar

şimdi o ilaçların kanıtlanmış çok bir faydası bazı kişilerde belirtilerin daha hafif geçirilmesine yrdımcı oluyormuş. Bence başka bir doktor görüşü almakta fayda var. yurt dışında ev karantinası uygulanan kişilere o ilaçları vermiyorlar bile.
Ayrıca demin dediğim gibi emziren kuzenim kullanmadı. Doktoru liv hospitaldaydı. İlaçların aman aman bir etkisi olmadığını söylemiş

Back