Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeginize neler veriosunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
140
0
46
Eskişehir
kızlar bebegim 4 ayını doldurdu aşısını yaptırdık hemsıre 4 bucuk aylık olnca meyve suyuna yogurda sonra corbalara baslaya bılırsn dedı sızler neler yapıosunuz bn bugun ılk defa elma suyu verdım bm oglm hem mamayla hemde anne sutuyle beslenıo tabı sutum yetmıo bıde calısıorm calısan anneler sızler neler yapıosunz

Merhaba
4 ay ek gıda icin bana birazı erken gibi geldi
En azından 5.ayin bitimi ile başlasanız daha iyi olabilir aslında
Tabi yine de siz bilirsiniz. Biz 6.ayda kati gidaya geçtik.
Nasıl bir süreçten geçtiğimiz anlatan yazıyı aşağıda paylaşıyorum.
kati gidaya gecis | gunesanne

Bebeğinizde sağlıklı günler dikerim
Sevgiler
Gunes

benimde kızım 4 aylık yogurdu yemesi biraz güç oluo die ayran yapıp içine az da seker atıp içiriyorum seviyo bide pekezli pirinc unlu muhallebi yapuıyorum sen neler yapıorsun canm yazabilir misin simdiden tskr....

benmde sutum ıyıce azaldı devam sutunu verırom havuc elma suyunu verıorum bıde arı mamanın pırınç unu verırom

benim kızım emmiyor.ancak uykuda veriyorum.yoğurt,pirinç unu maması,meyve suları,birde cici bebe veriyorum.onları bile yemiyor.

Benim oğlum da 4 aylık. hem emiyo hem de mama yiyo. 4 aylık ek besin biraz erken değil mi?mama ve anne sütüyle sadece su ve arada rezene çayı veriyorum.yoğurt vermedim daha . yoğurduda mamadan tutun dedi doktor. sen nasıl yoğurd vereceksin?

benim oglumda tek göğsümü emdiği için sütüm doyurmuyor mama veriyorum günde 1 kerede ya arı mama ile muhallebi yapıyorum ya bi kere yoğurt veriyorum yoğurdu mama ile yapptım olmadı hergün taze kendim küçük bi kavonoza yapıyorum

4 ay için çorba, muhallebi erken bence. Kendin yoğurt yap, içine şeker koyma. Ben kayısı, hurma ya da incir falan doğrayıp yoğurda karıştırıp veriyordum ilk zamanlar. Elma , muz , armut gibi yiyecekleri cam rendeden geçirip kaşıkla yedirebilirsin. Cam rendeden geçirdiğin meyveleri yoğurtla karıştırabilirsin. Ama adı üstünde bunlar ' ek ' gıda, yavrunun asıl ihtiyacı senin sütün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…