• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylik bebegimle bosanma yolculugu

tugcegrcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
127
27
48
28
Eşimle kafamizi dinleyelim diye ayri kaldik 1 ay eşimi aradim duzeltelim deneyelim diye o hep beni suclamaya basladi sevgim guvenim sana artik yok diyerek bosanma karari aldik beni neler bekliyo yasayanlar varmi bebek buyudugunde ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor

Öncelikle adınıza üzüldüm bebekle de çok zor olur eğer ciddi sorunlar yoksa bence düzelir ya .. Bizde eşim olacak kişi ile aynı yolda ilerliyoruz 3 yıllık evliyim çocukta yok ( ki şükür yok .. biz anlaşmalı boşanalım dedik bakalım ne bekliyor bizi de

Öncelikle adınıza üzüldüm bebekle de çok zor olur eğer ciddi sorunlar yoksa bence düzelir ya .. Bizde eşim olacak kişi ile aynı yolda ilerliyoruz 3 yıllık evliyim çocukta yok ( ki şükür yok .. biz anlaşmalı boşanalım dedik bakalım ne bekliyor bizi de
Bende 4 senelik evliyim esim ailemi evden kovdu lohusayken cok zor gunler gecirdim kaynana tarafindan psikolojik şiddet e maruz kaldim bebegi gostermedim diye kayinpeder beni evden kovdu bende bi ara verelim dinlenelim dedim esimi aradim konusmak icin beni asagilayip durdu sevgim guvenim sana artik yok diyerek bosanma karari aldik

Siz niye ayrilik karari aldiniz

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, bilmiyordum. (Bu arada ben yemek bölümünden ozlemesra nick değişti hatirlamazsin belki🌸)

Bende 4 senelik evliyim esim ailemi evden kovdu lohusayken cok zor gunler gecirdim kaynana tarafindan psikolojik şiddet e maruz kaldim bebegi gostermedim diye kayinpeder beni evden kovdu bende bi ara verelim dinlenelim dedim esimi aradim konusmak icin beni asagilayip durdu sevgim guvenim sana artik yok diyerek bosanma karari aldik
Aileler işin içine girince sanki karı koca olarak sizin kararınız değilmiş gibi boşanmak, hayırlısı olsun sizin için de.

Aileler işin içine girince sanki karı koca olarak sizin kararınız değilmiş gibi boşanmak, hayırlısı olsun sizin için de.
En cok esimim karari ben çocuk için bir kez daha denemek istedim biranda kestirip atmamak icin ama o ole laflar ettiki benim de bir gururum var

En cok esimim karari ben çocuk için bir kez daha denemek istedim biranda kestirip atmamak icin ama o ole laflar ettiki benim de bir gururum var
Evet çocuk olunca iki kere düşünmeli insan bir karar alırken ama bazen gerçekten ayrılmak daha hayırlı oluyor yeni bir hayat kurduğunuzda daha iyi anlayacaksınızdır bunu

Kalbim çok kırgın bi boşluk tayım sanki ama gececek
Biz ne desek boş ne hissettiğinizi en iyi siz bilirsiniz, ama dünyada her şey gelip geçici bunu da atlatacaksınız, dünyaya bir kere geliyoruz ama yeni sayfalar açmak bizim elimizde. Kendinize inanın sizi sizden başkası iyi edemez 🌸

Eşimle kafamizi dinleyelim diye ayri kaldik 1 ay eşimi aradim duzeltelim deneyelim diye o hep beni suclamaya basladi sevgim guvenim sana artik yok diyerek bosanma karari aldik beni neler bekliyo yasayanlar varmi bebek buyudugunde ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor
Arkadasım kaç kurtar kendini, ben de bebeğim 2 aylıkken boşanma davası açmıştım, sonra işte yok eşim ağladı, yok Çocuk ne olacak vs diye barışmıştım. Olacakları söyleyeyim ne kadar daha çocuk için bir arada olursanız o kadar çocuk babasına alışacak, sonrasında ise elbet ayrılacaksınız, 2 aylık bebeği olan kadından boşanmak isteyen adam ileride hep isteyecek, bir arada olsanız bile bi konu hep gündemde olacak, sonra çocuğun baba özlemi çekecek, bir de ona üzüleceksin; ama şimdi ayrılırsan çocuk o düzende büyüyecek ve normali o olacak, ben çok pişmanım umarım benim hatama düşmezsin

Back
X