4 aylik bebegimin oksurugu

fridabaci

Yağmur, kahve, müzik
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
701
1.670
63
Arkadaslar merhaba. 4 aylik kizim nezle olmustu hafif bir oksurugu vardi, acile goturdum prospan ve serum fizyolojik verdi. Ben ayni zamanda balgami oldugu icin hava da verdim ama artti epey uc gun sonra tekrar goturdum ilerlemis dedi, augmentin ve mukotik verdi hala kullaniyorum ama oksurugu bir turlu gecmedi ne yapmaliyim siz neler yaptiniz bitkisel yontemlere de acigim. Ayni zamanda cok az emiyor kizim kilo almayacak diye korkuyorum

Merhaba gecmis olsun.Bronsiolit denen bir illet suanda salgın var dikkat edin ilerleyip bronsiolite dönmesin.4 ay bitkisel yontemler icin cok kücük bir dönem.Öksürürken elinizi bebeginizin sırtına koyun.Bogazdan mı yoksa sırtından mı geliyor öksürük bu önemli.

Cigerlerinde su anlik bir sey yok sukur

Merhabalar biraz zaman geçmiş üzerinden yazınızın ama benim de bebeğim şu an aynı durumda tüm gece ateşlendi ve de öksürüğü var daha 4 aylık sizinki inşallah düzelmiştir neler yaptınız nasıl düzeldi paylaşır mısınız ?

Merhaba hastalik gecti ama oksuruk kaldi o donem bir sure oksuruk surubu bir sure balgam sokucu cook uzun bir sure de antibiyotik kullandim iki gundur oksuruk yine azmis durumda , cok gecmis olsun size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…