Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeğimin iştahı kesildi mama içemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

birmelegimolsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
166
62
Merhaba bebeğim dört aylık bu ana kadar dolu dolu emzirdim ama arada mama da veriyorduk doyamadığı durumlarda fakat bir haftadır meme emince kafasını geriye atıyor ve deli gibi çığlıklarla ağlıyor sadece geceleri uykuluykwn emiyor bu meme reddi mi oluyor ve neden oluyor sizce, sütümün yeterli olduğunu düşünüyorum çünkü aktığını da görüyorum bir de biberon da da 150 cc bitiren çocuk 50-70 cc içiyor ve sürekli huzursuz ağlıyor 7 kilo şu anda bu aşamada ne yapmamı tavsiye edersiniz doktorum memeye diret diyor ama o kadar çok ağlıyor ki dayanamıyorum artık üzülmesine iştahı kapalı çok kilo da verir böyle giderse, geceleri emiyor ama gündüzleri asla emmiyor sma optipro aldım tavsiyeleriniz nelerdir

Merhaba 4.ay atağına hoşgelmişsiniz☺️ bebeğim 4 ayını yeni bitirdi ve 4.ayın içinde hep bu söylediklerinizi yaptı.sütünüz var bunu biliyorsunuz o yüzden biberona yönelmeden memede tutmak için yollar deneyebilirsiniz .mesela ben memeyi almadığı zaman çığlıklar kıyametler arasında kucağıma alıp sakinleştirip ayakta yürürken emzirmeye çalışıyordum.2 çekip bırakıyordu ama ara ara da olsa alıyordu.uyuduktan sonra da alıp sakin sakin emziriyodum.🌺

4. ayda bu şekilde meme reddi veya dışarıya ilgi arttığı için emmede azalma görülebiliyor. Benim en çok fayda gördüğüm gezerek emzirmek olmuştu, bir yandan etrafı izleyip bir yandan emebiliyordu böylece

Bende mama kaşığı var. Markasını bilmiyorum. Benzerleri vardır. Sizde bir deneyin. Benim kızın ilk doğduğunda kilo alımı yavaştı, şırınga ile beslemiştim.

Eklentiler

• 61FB43E5-7CE8-408C-82F2-2D7E14E95663.jpeg
    61FB43E5-7CE8-408C-82F2-2D7E14E95663.jpeg
    91,7 KB · Görüntüleme: 115
X