• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 4 Aylık bebeğimin eli sürekli kafasında...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

YAXGXMURCN

ALLAHIM KUZUM SANA EMANET
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
4.827
24
116
İstanbul
Kızlar 4 aylık bebeğimin eli önceleri sürekli yüzünde ve gözünün üzerindeydi ve yaklaşık 10 gündür sürekli kakafasında bu şekilde uyanıyor, mamasını yerken eli kafsında tutuyor tepesinden hafif konak vardı oda ince tabaka onları bile yolmuş oynarken.. Sizce neden olabilir? Aranızda böyle bebeği olan var mı?

cnm bebeğinin kulağı ağırıyosa olabılır dıye bılıyorum yıkarken fılan su kacırmıs olabılırmısın

asyada mama yerken uykusu oldugumda sürekli eli kafasında ben dr a götürdüm kulağımı ağrıyo acaba diye ama bişey çıkmadı dr normal dedi. bir arada gözünü çıkırıcakdı sürekli eli gözünde uyuyodu mama yiyodu.

bizimkide surekli gozlerini ovuyo.ama oyle boyle deil arada parmagini sokuyo deli gibi.elini cekince de aglio.dr ye goturdum bisey yok dedi ama ben emin olamiyorum.goz doktoruna goturucem bide.

defne de elini kafasına koyuyor. hatta tepedeki saçları resmen yoluyo. tepedeki saçlar seyrek o yüzden. beni emerken daha çok yapıyor.. uykuya dalarken de elinin içi ve bilek kısmını ve badisini emiyor...

bizimki emerken el havada elini öptürüyo. gözlerle uğraşıyo tabi uykudan bayılacak gibi olunca ama kafasına hiç elini götürmüyo.

anılcım önemli birşey olduğunu zannetmiyorum canım,ama yine de dr sor ,için rahat eder canım... öpüyoruz adaşımızı

merak ettim bu durum bebeginizden gectimi?? benim kizimda simdi 4-5gündür elini hep kulagina ve basina götürüyor vee sacini cekmeye basliyoo.. kulagi tertemiz ama bu durum beni cok rahatsiz ediyor doktorda bi sey demiyor.. korkuyorum basimi agriyor ki.. önemli bisey olmasin diye cok dualar ediyorum.. sizce bu nedir..cok canim sIkIliyor

Geçti cnm şükür ama bu durum baya devam etti şimdi yapmıyor bende endişeleniyordum kulağımı ağrıyor diye. Geçer cnm bir çok bebekte olmuş

gecer insallah canim yaa.. dün kulak burun bogazciya götürdüm ordanda bisey cikmadi.. insallah sadece bu huydur bisey olmaz.. hepsi Allaha emanet

Back