malatya o taraflara göre büyük bir yer canım benim bizde merkeze gidip gelebikiyoruz arada bu aralar yoğun kar var.ben buralıyım eşim köyümde öğretmen ben 2 ay sonra gitmek zorundayım ziraat bankasına.annem ve eşim burada annem benimle gelemez o sebeple burada bırakmak zorundayımbirde beni emmio zaten sağıp veridğim için sütüm iyice azaldı 2 ay daha duracağını bile sanmoyrum artık yarı yarıya mama yarı yarıya yarıya süt olduçatlaığımızı görmen lazım çok derin içim gidio baktıkçainternette kantoron bitkisini okudum yara iyileştirici özelliği varmış çatlaklara iyi geliomuş onuda purelandıda deneyecdem çok sağol inşallah geçer.3 haftadr hala aynı (şuan ne veriosun bebeğine ek gıda olarak benimki ne versem yiyecek eline ekmek tutuşturuom ınu bile emio.armut elma suyu yoğurt falan sevio.veriyorum.sen napıosun bebeişlerine.
birde canım benim her defasında sormayı unutuyorum sen anestol kullandımı o kremi ne kadar kullandın fındık büyüklüğü kadar mı ve bebeğin popsunun ne kadar derinlğine soktun bu purelanı da dışarıdnamı sürdün yoksa poposunun derinliğinemi ittin.biizm çatlak biraz derindeben küçük parmağıma anestol ve fito kremi sürüp biraz itiyorum .purelan ve bu anestolu birlikte mi kullandın ben bide kantaronuda deneyecem.hiç duydunmu?
bide canım benim 7 gr var 37 gr var bu purelandın hangisii kullandın biri meme ucu çatlağı yazıyor biride meme ucu kremi yazıyorkremi tamamaen yazarsan en kısa zmanada layım canım benim