demek fisür varmış çok geçmiş olsun cnm zaten bu ilaç veriliyo diye biliyorum benim kuzenimde kullandı kızına işe yaradı demişti
inşallah yapar canım benim ama hala yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkşurupla yapar cnm mutlaka sen sakin ol bebeğine yansıyo stresin
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun benim bebeğimde 20 günlükken kabızlık sonrasında da anal fissür oldu gittiğim bir çok doktor sadece bepanten ve anestol krem verdi ancak kabızlık devam ettikçe bir türlü iyileşmedi sonrasında ben kendi tedavimi uyguladım küçük bir kova içerisine ılıktan biraz sıcak oturma banyoları yaptırdım hergün ardından anestol kremi sürdüm kaka yapmak isterken canı yanmasın diye duphalac şurubu kullandım ama sonuçta ilaç olduğundan günlük kayısı suyu (gün kurusu) kaynatıp ılıtıp içirdim 10 cc 20 cc fazla değil birde asıl iyileştiren medalanın pureland isimli kremi var emzirme sonrası göğüs ucu yarası için kullanılıyor onu kullandım yan etkisi olmayan bir krem ve 1,5 2 hafta içinde iyileşti umarım faydası olur bende kızımda çok çektik en kısa zamanda iyileşir umarım
bi gelişme oldumu cnm çok mrk ediyorum bu şurupla yapması lazım mutlaka yaz
canım benim kakasını yapınca sertmi yapıyordu normal mi bizimki normal yapıyordu ayy öldüm inan ilk 1 ayından buyana kakalı bezi ölzedim imreniyorum artık kakalı bezleri görünce hastanede içim gitti.hiç böyle bişeyi isteyeceğim aklıma gelmezdimedelanın kremi tek başınamı kullandın yoksa anestolun üzerinemi kullandın ya bu suya oturtmak çokmu faydalı kış günü korkuyorum hasta olacak diye3 gündür günde 2 kere yapuyoruz ama .kayısı suyunu içirince kaka yapıyormuydu birde duphalacı kaç gün kullandın bizimki 2 kere az az yaptı yine kaka yok dünden beri
kantaron yağını duydum ama bebeğin daha küçük cnm bence verme doyması falan nasıl peki iştahlımı benimde aklıma geliyo artık acaba tam doyamadığı içinmi böyle oluyoki şöyle bikaç ay daha büyük olsaydı hemen brokoli çorbası yap ver derdim çok iyi geliyo hemen ishal yapıyo ama daha çok küçük
canım ilk başlarda sert yaptığı için zaten bu sıkıntılar oluştu öncelikle stres yapma ve inan düzeliyor artı evet kakalı bezleri bende özlemiştim ama merak etme tekrar göreceksin şimdi gelelim sorularına 1-medalanın kremini tek kullandım yani bir alt değiştirmede medela ise diğer alt değiştirmede anestol birde kaka yapmak için ıkınıyor sıkılıyor ağlıyor ise yine anestol sürüp o bölgeye masajla rahatlatabilirsin medela da aynı şekilde iyice yedirerek masaj yap yani popo deliğinden içeri doğru 2-evet suya oturtmak çok faydalı zamanla oturtma banyolarından sonra daha rahat kaka yaptığını göreceksin o bölgedeki kasları rahatlatıyor ardıdan anestolü sür merak etme hastalanmaz öyle olsa benim kıza olurdu o kadar oturma banyosundan üstünü çıkarma altınıda suya sok ılıktan biraz sıcak suyun içinde iken o bölgeye masaj yap ben dalin şampuan ile o bölgeyi yıkıyorum hijyen açısından malum kız çocuğu birde oda sıcak olursa ve sende kremini sürüp giydirirsen birşey olmaz merak etme 3- duphalac ı kakasını rahat yapana kadar kullanacaksın bu da 2-3 günü buluyor sonrasında ishal yapıyor ishal olması da tehlikeli ishal olmadan bırakman gerek artı az kaka yapabilir çünkü yapmaya korkar tekrar acır diye bu yüzden de o bölgeyi rahatlatman gerek kayısı suyunu içince yapıyordu ama önce şurup bide 2-3 günde bi yapsa da kakanın içerisinde susam tanelei gibi parçaçcıklar varsa bu kabızlığının geçtiğini gösterirmiş lbenden bu kadar sakın stres yapma
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun benim bebeğimde 20 günlükken kabızlık sonrasında da anal fissür oldu gittiğim bir çok doktor sadece bepanten ve anestol krem verdi ancak kabızlık devam ettikçe bir türlü iyileşmedi sonrasında ben kendi tedavimi uyguladım küçük bir kova içerisine ılıktan biraz sıcak oturma banyoları yaptırdım hergün ardından anestol kremi sürdüm kaka yapmak isterken canı yanmasın diye duphalac şurubu kullandım ama sonuçta ilaç olduğundan günlük kayısı suyu (gün kurusu) kaynatıp ılıtıp içirdim 10 cc 20 cc fazla değil birde asıl iyileştiren medalanın pureland isimli kremi var emzirme sonrası göğüs ucu yarası için kullanılıyor onu kullandım yan etkisi olmayan bir krem ve 1,5 2 hafta içinde iyileşti umarım faydası olur bende kızımda çok çektik en kısa zamanda iyileşir umarım
arkadaşım ayrıca sen kayısı suyu verince bebein iştahı kesilmiyormuydu 2 gündür niye yemiyo diyorum kayısı suyu verdiğim için geçen haftadada vermiştim 2 gün yavrum bişey yememşti.şimdi anladımki yine ondan.bidaha vermem.ağzına biberonu bile almıo şekersizde yaptım kayısıyı ama yinede istemio çocuk
canım benim mutlu haber sabah saat 10da bebeğim kakasını yaptı:))))))))))))Allah şükür dedim kakalı bez görmenin beni bukadar mutlu edceeğini bilmezdim.bu aralar çok iştahlı değil canım ya zorla yediriyorum sütü.eliyle itio artık yada damağıyla bastırıo cadım benim Allahım kimseyi darda koymasın nasıl ağlamak geliodu içimden baktım yapmış:)))demir ilacını şuaralar vermeyeyim diyorum kabızlık yapıyormuş ya biraz daha bekleleyim değilmi
canım kayısı suyunu zaten hiç şeker koymadan kaynatıp ılıtıp vereceksin zaten 10 cc den fazla verme artı kaka yapmadığı zamanlarda şştahsız ve huysuz olabiliyor duphalac ı bizim doktorlar iki gün ver ishal olmadan bırak demişti istersen doktorunla görüş bu arada kusura bakma pek fazla bakamıyorum benimkiler ikiz ve tek bakıyorum nete düzenli giremiyorum
hadi gözünaydın cnm çok şükür bak daha iyi olcak allahın izniyle bikaç günden bişey olmaz diye düşünüyorum benimde vermediğim günler oluyodu çok zilli olcak şimdiden belli :))
sorma canım benim valla okadar yorucu bir bebek olduki anlatamam ama gülüşü dünyaya bedel.canım sen bebeğine vitagil kullandınmı doktora sormadımda bir arkadaşın bebeğine vermiş süper bir ilaçmış.herşey içnide demir çinko vs.tek ilaçla alıomuş bebek.salı günü yeni bir doktor keşfettik haftaya randevu verdiler gidelim bakalım ona sorcam ne diyecek.kullanan varmı aranızda arkadaşlar
cnm benim oğlum doğduğundan bu yana (şu an 13 aylık) ferro sanol ve devit3 kullandık son bi kaç aydır ferr sanol yerine başka bi damlaya geçtik çünkü dişleri simsiyah oldu onun dışında herhangi biş ilaç vermediler herşey normal gidiyo dendi guatır için bile kullanamdık doğduğu zaman değerleri yüksek çıktı sonrada normale döndü gerek yok dendi şubatta kontrolümüz var bakalım o zaman durum değişcekmi sen daha dur en iyi günlerin diyebilirim biraz daha büyüsün o zaman görürsün yorucumu değilmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?