• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık bebeğim var hamileyim sezeryan doğum yaptım

asilinannesii2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
1
0
1
29
Merhaba. Dikkatsizliğimiz sonucu hamile kaldım. Ama sorun şu ki ekimde doğum yaptım ve bebeğim henüz 4,5 aylık. Son adet tarihim 1 Şubat. Yani bir aylık hamileyim. 1 yılda iki defa olacak. En sıkkntılı durum ise ilk doğumumu sezeryan ile yapmış olmam. Aranızda benimle aynı durumu yaşayan var mı ya da duyan? Fazlasıyla korkmaya başladım. Emziriyorum şuanda. Vereceğiniz tüm bilgi ve tavsiyelere açığım. Şimdiden herkese teşekkür ederim

Merhaba. Dikkatsizliğimiz sonucu hamile kaldım. Ama sorun şu ki ekimde doğum yaptım ve bebeğim henüz 4,5 aylık. Son adet tarihim 1 Şubat. Yani bir aylık hamileyim. 1 yılda iki defa olacak. En sıkkntılı durum ise ilk doğumumu sezeryan ile yapmış olmam. Aranızda benimle aynı durumu yaşayan var mı ya da duyan? Fazlasıyla korkmaya başladım. Emziriyorum şuanda. Vereceğiniz tüm bilgi ve tavsiyelere açığım. Şimdiden herkese teşekkür ederim
Benim görümcem bir ay önce doğum yaptı oğlu daha bir yaşına girmeden dogurdu şuan bir yaşında oğlu var ve bir aylık oldu yeni bebek ama işte doktor artık önermedi belli bir süre korunun demiş korkmayın Allah'ın izniyle bişey olmaz sağlıkla alın kucağıniza

Bakimi zor olacagi kesin bende pes pese hamile kaldim genelde bir sorun olmuyor ama bedenen ve hormonel olarak zaten bitik oldugun icin takviye alman gerekebilir korkmana gerek yok senin gibi bircok insan var

Back
X