4 aylik bebegim nezle oldu

fridabaci

Yağmur, kahve, müzik
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
701
1.670
Herkese merhaba 4 aylik bebegim nezle oldu. Dun acile gittik serum fizyolojik ve naneli oksuruk surubu verdi. Suan hic emmek istemiyor. Ben ne yapabilirim cok orkuyorum ilerlerse diye. Ben de hasta oldum ustelik. Kizimda oksuruk hirilti var balgam mi onu tam cozemedim nasil anlarim balgam olup olmadigini

Burnu tıkalı olduğu için emmek istemiyordur. Uykusunda emzirmeyi denediniz mi ? Lütfen Hemen günde 2 kez 1 diş orta boy sarımsak yutun lütfen. Hem sizin için doğal antibiyotik , hem de sütünüzle bebeğe geçecek ve onunla iyleşmesini hızlandıracak. (Benim kurtarıcım oldu sarımsak. )Serum fizyolojik ile burnunu ara ara temizleyin. Balgam değildir ama genizden içeriye doğru akıntı vardır. Serum fizyolojik rahatlatır. 🍀 çok geçmiş olsun.

Burnu tıkalı olduğu için emmek istemiyordur. Uykusunda emzirmeyi denediniz mi ? Lütfen Hemen günde 2 kez 1 diş orta boy sarımsak yutun lütfen. Hem sizin için doğal antibiyotik , hem de sütünüzle bebeğe geçecek ve onunla iyleşmesini hızlandıracak. (Benim kurtarıcım oldu sarımsak. )Serum fizyolojik ile burnunu ara ara temizleyin. Balgam değildir ama genizden içeriye doğru akıntı vardır. Serum fizyolojik rahatlatır. 🍀 çok geçmiş olsun.
Sarimsak sutun kokmasina neden olmaz mi?

Sarimsak sutun kokmasina neden olmaz mi?
Hayır onlar tamamen hurafe .. tam tersi sütünüze sarımsağın doğal antibiyotiği geçiyor ve bebeği iyileştiriyor. bir hemşirenin önerisiyle başladım ben sarımsağa.ne zaman kendimi kötü hissetsem ya da bebek biraz kırgın gibi olsa 2,3 gün üst üste yutuyorum. Hasta olmadan düzeliyoruz. Bebeğim 1 yaşında şuan 1 kez hastalanmadı. 6 aydan sonra onada yedirmeye başladım. zaten tüm yuttuğunuz zaman hiç kokmuyor ki aslında tüm yutamazsanız sarımsaklı yoğurt yiyin .

X