Oğlum 4.ayında ve memesiz asla uykuya dalamıyor. Salladık, arabada gezdirdik, salıncak kurduk yapmadığımız şey kalmadı. Ne kadar uykusu olursa olsun memeye gelmeden uyumuyor. Bazen hiç emmeden memeyi tutup direk uyuyor. Ve sürekli kucakta uyuyor. Hiçbir şekilde yatağına bırakamıyorum direk uyanıyor. 10-15 dkda bir uyanıyor memeyi ağzına veriyorum tekrar dalıyor ve böyle böyle yarım saat falan uyuyor. Uyanık olduğu zamanlarda da en fazla yarım saat memesiz durabiliyor. Vermezsek çığlık çığlığa sesi kısılana kadar ağlıyor. Evden dışarı çıkamaz oldum sürekli memede yaşıyor resmen. Evimin karşısında park var hava almaya çıkarayım diyorum çığlık çığlığa koşa koşa geri geliyoruz. Kimsede durmuyor bu yüzden de sürekli emmeden bile memede durmak istiyor. Bu durumu yaşayan var mı geçer mi ya da geçmesi için ne yapmam gerekiyor. 24 saat boyunca gece gündüz uykusunda bile bitişik yaşıyoruz. Yenidoğan dönemi de bitti artık. Bu durum beni çok zorluyor. Eşim vardiyalı çalışıyor evde yemek ev işleri ona kalıyor. O işte olduğu gün yemek yiyemiyorum tuvalete dahi bazen kucağımda onunla gidiyorum. Artık psikolojim bozulmaya başladı. Gece uykusu da yok. Hergün aynı saat karanlık oda uyku öncesi duş yapılması gereken herşeyi yapmama rağmen yine kucakta bi uyku. Yatağında yatmıyor. artık çok yıprandım.