• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 4 aylık bebeğim kabızlık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Nalyecvural

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
22
2
16
34
Merhaba bebeğim 2.ayindan itibaren kakasını kendi yapamıyor 3 kere lavman yapıldı ve 4 günde 1 fitil atıyoruz bu şekilde rahatlıyor doktor normal değerlendirme yapti muane sonrası bu durumla karşılan varmi varsa neler yaptılar sonrası duzelip kendi kendine yapmaya başladı mı

Bir tane damla aldik bitene kadar kullandim sonra bi daha almadik . acikcasi onsuz yapamaz diye korkup almadim tekrar .bide eger hava sicak olursa ben su vermistim yine ek gidadan once ,tabi benim fikrim . ama sana tavsiyem suluk alip ona alistir . ben ilk kizimda cok rahat ettim kendisi surekli iciyodu . bu kizimda gecen ay aldim bardaktan icmek istedi almdi suluk suyu az iciyo malesef ,zorlaniyo o yuzden 👍 suluk tavsiyesi de vermek isterim fiyati yuksek biraz ama aventin pipetli bardaklari cok iyi ilk kizimda almistm cok sevdi , simdi bu kizimda alamdm malesef ama mamajoo nun alistirma bardagi cok guzel tabi benim bebe almadi sagolsun 😬
Tamam benim ilk bebe alırım aventin pipetli bardağini inşallah canım baktım netten fiyatı yüksek biraz ama olsun dediğin gibi su içmesi önemli. Teşekkürler her şey için çok sağol kuzum kaka problemini atlatiriz inşallah biz de söylediklerin bana yol göstermiş oldu😍☺️

Tamam benim ilk bebe alırım aventin pipetli bardağini inşallah canım baktım netten fiyatı yüksek biraz ama olsun dediğin gibi su içmesi önemli. Teşekkürler her şey için çok sağol kuzum kaka problemini atlatiriz inşallah biz de söylediklerin bana yol göstermiş oldu😍☺️
İnşallah canim . saglikli guzel gunleriniz olsun 🥰

Merhaba bebeğim 2.ayindan itibaren kakasını kendi yapamıyor 3 kere lavman yapıldı ve 4 günde 1 fitil atıyoruz bu şekilde rahatlıyor doktor normal değerlendirme yapti muane sonrası bu durumla karşılan varmi varsa neler yaptılar sonrası duzelip kendi kendine yapmaya başladı mı
Ay kesinlikle norml aptamili bırakın kabızlığı gaza kaka yapmamaya birebir bu aptamil, aptamil conformil var onu kullaninin sadece anne sütu aliyor gibi sıvı ve sarı renkte yapiyor kafayı içerisinde probiyotik var cok kolay kaka yapmasını sağlıyor.

Back