- 1 Nisan 2022
- 22
- 2
- 16
- 34
- Konu Sahibi Nalyecvural
-
Her ikisinide alıyorEmiyor mu mama mi aliyor
Doktora goturdun mü? Mama kabızlık yapıyor değiştirdin mi hiç.? Değiştirmeyi deneyebilirsin. Birde kayısı li caylar oluyor sallama çay ondan ic ya da kendine komposto yap iyi gelirHer ikisinide alıyor
Her ikisinide aliykrEmiyor mu mama mi aliyor
Doktora götürdüm hemde iki farklı yere çocuk cerrahida baktı bağırsak film çekildi alttan muane yaptı hersey normal olarak değerlendirdi bir süreç ek gıda sonrası değişebilir dedi ama iste böle kıvranırken görmek beni üzüyor. Mama değişimi yapmadım açıkçasıDoktora goturdun mü? Mama kabızlık yapıyor değiştirdin mi hiç.? Değiştirmeyi deneyebilirsin. Birde kayısı li caylar oluyor sallama çay ondan ic ya da kendine komposto yap iyi gelir
Her ikisinide aliykr
Doktora götürdüm hemde iki farklı yere çocuk cerrahida baktı bağırsak film çekildi alttan muane yaptı hersey normal olarak değerlendirdi bir süreç ek gıda sonrası değişebilir dedi ama iste böle kıvranırken görmek beni üzüyor. Mama değişimi yapmadım açıkçası
Aptamil ama 1 aylık çerçevede kendi hep yaptı doğdundan beri de hem anne sütü hem mamada aliyor 2 ay itibariyle bu sıkıntı çıktıHangi mamayı kullaniyorsun
Kakasini tutuyor olabimir son ana kadar? Poposunda yırtık vardır belki cani acıdığı icin yapmıyordur tutuyordur?Aptamil ama 1 aylık çerçevede kendi hep yaptı doğdundan beri de hem anne sütü hem mamada aliyor 2 ay itibariyle bu sıkıntı çıktı
Kakasini tutuyor olabimir son ana kadar? Poposunda yırtık vardır belki cani acıdığı icin yapmıyordur tutuyordur?
Darısı başımıza inşallah.. Bende zeytinyağı koydum mamasina ama doktor buna rağmen çıkmıyorsa verme dedi zeytinyağı gaz damlası da kullaniyoruz hatta Bende yediğime içtiğime ediyorum olabildiğince zaten kivranmaktan kendini sıktikca elim kolum bağlanıyorBende ayni durumu yaşadım malesef ama geciy9 . bizde de su sekilde oldu sadece anne sutu aliyo bebegim , ilk bir ay duzenli yapti sonra 10 gunde bir yapmaya basladi tabi dr falan goturduk normal dedi ama cok agliyodu yaparken falanda . arada zeytinyagi kattim sagip sutume . yinede duzelme olamdi taki 6 ay olana kadar sonra her ay azalmaya basladi arasi bir hafta bes gun derken . su anda 10 aylik hergun yapiyo sukur
Mama değişimini deneyeceğim umarım işe yarar inanın ne masaj fayda ediyor ne ovalamak okdar sıkıyor ki kendi buna rağmen çıkmıyor illa müdahale etmek gerekiyor yinede çok teşekkürler bilgi içinAnne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar kaka yapmaması normal karşılanıyor .
Bu arada Popoda catlak olsa çocuk cerrahi söyler, mamayı degistirmeyi deneyebilirsiniz.
Bu arada sizin de bol du içip lifli beslenmeniz gerekiyor, yemeklerinizde zeytinyağı kullanın, bebek içinde probiyotik ben maflor kullanmıştım kullanabilirsiniz.
Maflorun içerisi temiz bu arada poposuna da kakasını rahat yapması için zeytinyağı sürebilirsiniz. Kakasını yaparken biraz da siz yardımcı olun ayaklarını karnına bastırın, karnına özellikte sırtında poposu ile sırtının birlesim yerine saat yönünde ovalayarak masaj yapabilirsiniz.
Bacaklarını bisiklet yönünde çevirin, bu şekilde bağırsakların çalışmasına yardımcı olabilirisniz
Şu an yüreğime su serptiniz bizde de aynı durum var sadece anne sütü alıyor bebeğim 3 buçuk aylık olduğundan beri kakasını zorla yapıyor 5. Ayına girecek haftaya. Doktor maflor verdi 4 gün oldu kullanmaya başladık.gecen 9. Günde lavman yapmak zorunda kaldım.acaba ek gidaya kaçıncı ayda başladınız ek g8daya geçtikten sonra mi düzelmeye başladı probleminiz. Yanitlarsaniz çok sevinirim çok kafaya takıyorum bebeğimi öyle görünce çünküBende ayni durumu yaşadım malesef ama geciy9 . bizde de su sekilde oldu sadece anne sutu aliyo bebegim , ilk bir ay duzenli yapti sonra 10 gunde bir yapmaya basladi tabi dr falan goturduk normal dedi ama cok agliyodu yaparken falanda . arada zeytinyagi kattim sagip sutume . yinede duzelme olamdi taki 6 ay olana kadar sonra her ay azalmaya basladi arasi bir hafta bes gun derken . su anda 10 aylik hergun yapiyo sukur
Seni cok iyi anliyorum canim bende cok takiyodum , cok agliyodu yavrum. 6 ayda basladim ek gıdaya ama ben biz ne yersek o sekilde yaptim iki kizimda da , tercih meselesi tabi. Su anda bol su veriyorum , sivi tuketirse gunde iki kere bile yapiyo artik masallah . sivi az alirsa iki gunde bir ama kendi sıkintilabmiyo en azindan . hala yaparken zorlanma var ona bi cozum bulamadik malesef . sanirim harketlendikce duzeliyo , baya hareketliŞu an yüreğime su serptiniz bizde de aynı durum var sadece anne sütü alıyor bebeğim 3 buçuk aylık olduğundan beri kakasını zorla yapıyor 5. Ayına girecek haftaya. Doktor maflor verdi 4 gün oldu kullanmaya başladık.gecen 9. Günde lavman yapmak zorunda kaldım.acaba ek gidaya kaçıncı ayda başladınız ek g8daya geçtikten sonra mi düzelmeye başladı probleminiz. Yanitlarsaniz çok sevinirim çok kafaya takıyorum bebeğimi öyle görünce çünkü
Yaa çok teşekkür ederiz valla aynı durumda olup düzeldiğinizi görmek bana da umut oldu Allah razı olsunSeni cok iyi anliyorum canim bende cok takiyodum , cok agliyodu yavrum. 6 ayda basladim ek gıdaya ama ben biz ne yersek o sekilde yaptim iki kizimda da , tercih meselesi tabi. Su anda bol su veriyorum , sivi tuketirse gunde iki kere bile yapiyo artik masallah . sivi az alirsa iki gunde bir ama kendi sıkintilabmiyo en azindan . hala yaparken zorlanma var ona bi cozum bulamadik malesef . sanirim harketlendikce duzeliyo , baya hareketli
Biogia diye bi damla vermisti dr bide zeytinyagi sute katip . 10 gun bekliyodum on gunde yapmazsa fitille yaptirydm sadece . en onemlisi bol siviymis onu anladmYaa çok teşekkür ederiz valla aynı durumda olup düzeldiğinizi görmek bana da umut oldu Allah razı olsunben de 5. Ayda tadım yaptırıp 6. Ayda biz ne yersek vermeyi düşünüyorum sizin gibi. Hadi inşallah bakalım. Bir de fitil lavman damla vs veriyor muyfunuz kaka yapamadığında kaç gün bekliyordunuz
Biogai kullanmıştık gaz sancılarına iyi geliyordu canım şimdi maflor damla başladık bakalım. Evet ya sıvı çok önemli bence de ek gıdaya başlasın hayırlısıyla ben de su vercem sulu gidalarvercem inşallah düzelir çok teşekkür ediyorum tekrar. Son bi soru daha biogai ne zaman bıraktınız acaba onu bırakınca ilaca alışıp kaka yapamama oldumu o yüzden soruyorumBiogia diye bi damla vermisti dr bide zeytinyagi sute katip . 10 gun bekliyodum on gunde yapmazsa fitille yaptirydm sadece . en onemlisi bol siviymis onu anladm
Bir tane damla aldik bitene kadar kullandim sonra bi daha almadik . acikcasi onsuz yapamaz diye korkup almadim tekrar .bide eger hava sicak olursa ben su vermistim yine ek gidadan once ,tabi benim fikrim . ama sana tavsiyem suluk alip ona alistir . ben ilk kizimda cok rahat ettim kendisi surekli iciyodu . bu kizimda gecen ay aldim bardaktan icmek istedi almdi suluk suyu az iciyo malesef ,zorlaniyo o yuzdenBiogai kullanmıştık gaz sancılarına iyi geliyordu canım şimdi maflor damla başladık bakalım. Evet ya sıvı çok önemli bence de ek gıdaya başlasın hayırlısıyla ben de su vercem sulu gidalarvercem inşallah düzelir çok teşekkür ediyorum tekrar. Son bi soru daha biogai ne zaman bıraktınız acaba onu bırakınca ilaca alışıp kaka yapamama oldumu o yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?