Teşekkürler arastiricam mutlaka dediginiz modeliergo baby çok bilinen ve tercih edilen bir kangurudur ben de kullandım uzun süre, oldukça rahattı .bebeğin duruş şekli oldukça sağlıklıdır ,kavrama şekli diğer kangurulara göre farklıdır, bebek askıda gibi durmaz bacakları yanlardan seni kavrar.360 modelini araştırmalısın.
Ergonomik kanguru al.Fiyatları 200e de var 1000 tlye de ne olursa olsun ergonomik olsun.Kızlar günaydın
Bu konuyla ilgili açılan konu varmı bilemiyorum.
4 aylık kızım icin kanguru almak istiyorum. Mothercare in kangurusunu kullanan var mı? Yada siz hangisini kullaniyosunuz? Yardımcı olursanız sevinirim ona göre almak istiyorum
Nerden bakabilirim bu modellere pekiErgonomik olsun solomombaby,momfortbaby vs benimki love&carry marka air modeli sırtı açılıp file oluyur yazın
internetten. google amcaya yaz sitelerini karıştırNerden bakabilirim bu modellere peki
Baktimda Antalyada satılan bi yer bulamadım. Internetten satış var. Ben denemek istiyorum kızım rahat edebilecekmi diyeinternetten. google amcaya yaz sitelerini karıştır
e bebekte ergobaby var onu deneyebilirsin bir de babyplus atlas(bunu uzun yıllar kullanamazsın ön paneli kısa) ama e bebektekiler seni başka kanguru almaya yönlendirirse inanma ve alma lütfen çok zarar veriyor bebeklere. onun dışında internetten alabilirsin denersin beğenmezsen iade edersin sana en fazla bir kargo parasına mal olur.Baktimda Antalyada satılan bi yer bulamadım. Internetten satış var. Ben denemek istiyorum kızım rahat edebilecekmi diye