• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık bebeğim gün boyu ağlıyor

Ha pardon arama motoru doktorları. Bilinçsiz bir anne olduğum için doktorun da iyisini bulamamışım demek ki. Bir de bana bilmiş bilmiş mama ver dedi, ben de saf saf inandım iyi mi. Sayenizde öğrenmiş oldum, artık 4. yü heba etmem.
doktorunuz belki kilo alimini yetersiz buldugu icin mama onermiistir. atak dolayisiyla olan meme reddi gecicidir. sabirla ustesinden gelinebilir.

sizin doktorunuz kilo alimi iyiyken mamaya baslattiysa evet kotu bir doktor.

doktorunuz belki kilo alimini yetersiz buldugu icin mama onermiistir. atak dolayisiyla olan meme reddi gecicidir. sabirla ustesinden gelinebilir.

Doğru söylüyorsunuz doktorumuz kötü, bende de anlama kıtlığı var. Atak ile kilo yetersizliğini anlayıp ayıramıyorum. Çok sağolun gözümü açtınız.

Bebegin durumunu bilmeden sizin de öneride bulunmanız yanlış. Bebeğin durumunu en iyi takip eden doktor bilir, google a bakarak herseye karar veriyorsanız doktora da götürmeyin, mama oneren doktoru da boş yere kötü diye yaftalamayin

Bebegin durumunu bilmeden sizin de öneride bulunmanız yanlış. Bebeğin durumunu en iyi takip eden doktor bilir, google a bakarak herseye karar veriyorsanız doktora da götürmeyin, mama oneren doktoru da boş yere kötü diye yaftalamayin
Ben de tam olarak bunu söylüyorum. Bu konuyu deneyimleyerek ve bir zararını görmeyerek tecrübe ettim, hatta çocuklarım aç kalmadığı için faydasını bile gördüm diyebilirim. Hanımefendi deneyimlemiş, zararını görerek tecrübe etmişse, söyleyecek tek bir sözüm olmaz. Ama buraya gelip de netten kopyala yapıştır yaparak, her şeyin en iyisini bilirlermiş gibi, bir de işin uzmanından daha uzman ahkam kesiyorlar ya saygı duyamıyorum.

Konu sahibi olay sizin dışınızda, en iyisini doktorunuz bilir, bende işe yarayan sizde yaramaz, konu evlat olunca benim tecrübem de, mükemmel annelerin internetten aşırdığı bilgiler de size yol göstermemeli.

Ben de tam olarak bunu söylüyorum. Bu konuyu deneyimleyerek ve bir zararını görmeyerek tecrübe ettim, hatta çocuklarım aç kalmadığı için faydasını bile gördüm diyebilirim. Hanımefendi deneyimlemiş, zararını görerek tecrübe etmişse, söyleyecek tek bir sözüm olmaz. Ama buraya gelip de netten kopyala yapıştır yaparak, her şeyin en iyisini bilirlermiş gibi, bir de işin uzmanından daha uzman ahkam kesiyorlar ya saygı duyamıyorum.

Konu sahibi olay sizin dışınızda, en iyisini doktorunuz bilir, bende işe yarayan sizde yaramaz, konu evlat olunca benim tecrübem de, mükemmel annelerin internetten aşırdığı bilgiler de size yol göstermemeli.
Aynen oyle, ben de en ufak bisey önereceksem de mutlaka doktora danışın diyorum. Kaldı ki konu bebegin beslenmesi olunca hiç kimse birine net olarak şunu yapın diye bir öneride bulunmamalı. Cocuk beslenme eksikliğinden dolayı gelişim geriliği yaşayabilir bu durumu en iyi analiz edip yönlendirecek kişi takip eden doktorudur. Dediğiniz gibi herkesin tecrübesi farklı olabilir, ben denedim böyle yap demek doğru değil.

Hoşgeldin 4.ay atağı bizimde o dönem meme reddi oldu ve birdaha hiç emmedi uyku gerilemeside oluyor en zoru ataklardan 4.ay ve 1ay sürüyor dayanmaya çalışın sonrasında pamuk gibi oluyorlar 🌸

Aynen oyle, ben de en ufak bisey önereceksem de mutlaka doktora danışın diyorum. Kaldı ki konu bebegin beslenmesi olunca hiç kimse birine net olarak şunu yapın diye bir öneride bulunmamalı. Cocuk beslenme eksikliğinden dolayı gelişim geriliği yaşayabilir bu durumu en iyi analiz edip yönlendirecek kişi takip eden doktorudur. Dediğiniz gibi herkesin tecrübesi farklı olabilir, ben denedim böyle yap demek doğru değil.
Tabi ki doğru değil, konu sahibi sorar, biz tecrübelerimizi paylaşırız, fikir edinir, doktoru da desteklerse dener. Doğrusu da bu sanırım.

Bu dönemde bol bol dışarı çıkarmıştım bebeğimi. İkimizede açık hava çok iyi gelirdi. Kucağımda zıplayarak şarkı söyleyerek emzirmiştim.Kolye takmıştım emerken onunla oynamak hoşuna giderdi. Sizede fikir olsun. Bu da bir dönem geçecek🙏🌸

Ha pardon arama motoru doktorları. Bilinçsiz bir anne olduğum için doktorun da iyisini bulamamışım demek ki. Bir de bana bilmiş bilmiş mama ver dedi, ben de saf saf inandım iyi mi. Sayenizde öğrenmiş oldum, artık 4. yü heba etmem.
Size doktor söylemiş mama ver diye, siz doktor musunuz da mama ver diyorsunuz sütü olan emdiğinde doyan sadece atak döneminde olduğu için emmek istemeyen bebeği olan bir kadına
Bu kadın sizin dediğinizi yapar ve mamaya başlar bu nedenle bebek bir daha hiç anne sütü almazsa?

Eyoser Eyoser , Daydream_ Daydream_ inatla anlamadiginiz sey su. konu sahibi bebegim kilo alamiyor demiyor, bebegim memeyi reddediyor diyor. kilo alamiyor dese doktorunuza sorun, gerekli gorurse mama takviyesi yapin deriz.
tekrar tekrar soyluyorum, atak dolayisiyla memeyi reddeden bebek icin mama onerilmez.
cahille de sohbeti kesiyorum su noktada.

Eyoser Eyoser , Daydream_ Daydream_ inatla anlamadiginiz sey su. konu sahibi bebegim kilo alamiyor demiyor, bebegim memeyi reddediyor diyor. kilo alamiyor dese doktorunuza sorun, gerekli gorurse mama takviyesi yapin deriz.
tekrar tekrar soyluyorum, atak dolayisiyla memeyi reddeden bebek icin mama onerilmez.
cahille de sohbeti kesiyorum su noktada.
Konu sahibi çocuğu doktora goturmemis bile, kilo alıp alamadığını bilmiyor, doktordan daha iyisini bildiğini iddia edecek kadar cahil olan sizsiniz

Herkese selam kızlar, 4aylık bebeğim var ilk 3 ay gaz sıkıntısı yaşadık hep ağlardı hiç durmazdı şükür gaz sorunumuz bitti ama şimdi de hiç durmuyor gazı bittiğinde rahatlarım dedim ama öyle olmad meme reddi de yaşıyorum mama vermeyi denedim onu da almıyor ve uyku süreleri çok azaldı gündüz nerdeyse hiç uyumuyor gece de sık sık uyanıyor. Biyeri ağrıdığını düşünerekten calpol verdim ama hiç faydası olmadı çok yoruldum gerçekten sebebi sizce nedir
Alerji gibi birşey olabilir mi? Genel huzursuzluk yapan bir alerjisi olabilir mi?

Back