Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeğim doymuyomuş sütümü nasıl artırırm yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Begonya2

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
10.427
21.672
398
27
Kızlar 4 aylık bebeğim bu ay sadece 300 gr almış hissediyordum zaten doymadığını
Hemşire 1 hafta emzirmeyi artır dedi tekrar gel bakalım dedi
Sütümü nasıl artırırm?

Benimde sütüm azdı, bağdat hurması çok işe yaramıştı ve ayrıca bol su artı dinlenmeniz şart.
Stres, sütüm yok, yetmiyor demek de sütün azalmasını etkiliyor beyninize olumsuz sinyalini vermeyin..

Merhaba, benim bebeğim ilk doğduğunda 2 hafta yoğun bakımda yattı. Üzüntüden ve emzirememekten sütüm kesilme noktasına geldi. Burda söylemek yasak mı değil mi bilmiyorum ama bana hastanedeki hemşireler bestlak diye bi damla önermişlerdi. Onu ve humana'nın çayını kullandım dönüşümlü. Sürekli sağdım öyle öyle arttı sütüm. Bide gece uykusu çok süt yapıyor bende o şekilde arttı.

Humana Still Tee kullanabilirsin ya da aktardan rezene-anason al(Bu daha uygun). Bol bol çayını iç. Bol su iç.

Canım dereotu kuru incir ve hurma iyi geliyo. Ben hep onlardan yiyorum sütüm oldukça arttı

Kızlar 4 aylık bebeğim bu ay sadece 300 gr almış hissediyordum zaten doymadığını
Sütümü nasıl artırırm?
Sağlıklı beslenin ,bol su için, imkan buldukça uyuyun, stresden uzak durun, bazı çaylar var rezene,Melisa anason vs sütü arttırıyo.
Meme masajı çok arttırıyo ben öyle yaptım çünkü göğüslerim küçüktü bir de memeni alttan c şeklinde tutarak bebeğine yardımcı ol. Sol göğsümde artık emmemeye başlamıştı bebeğim ve sütüm çok azalmıştı tutusumu düzelttim hemen fark etti. Sık sık emzirin gece emzirmek de arttırır

İnşaAllah inşaAllah canım çok sağol önerilerin için

Sütümü nasıl artırırm?
Canım stresten uzak dur düzenli beslen. Ben piyasadaki tüm ürünleri kullandım nerdeyse pek bir değişiklik görmedim. Pozitif olup bol bol dinlen gerisi boşa para vermek

Humana Still Tee kullanabilirsin ya da aktardan rezene-anason al(Bu daha uygun). Bol bol çayını iç. Bol su iç.
Canım dereotu kuru incir ve hurma iyi geliyo. Ben hep onlardan yiyorum sütüm oldukça arttı
Canım stresten uzak dur düzenli beslen. Ben piyasadaki tüm ürünleri kullandım nerdeyse pek bir değişiklik görmedim. Pozitif olup bol bol dinlen gerisi boşa para vermek
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar tavsiyelerinize uyacam inşaAllah

Sütü artıran en iyi sey; bolca yesıllık su ve ilk olarak uyku. Tabıı kı uyku 4 aylık bebekle pek mumkun olmuyor.

Motilium ilacı süt arttırmada bazı Doktorlar veriyor öyle bir etkisi varmış ama doktorunuza danışmadan kullanmayın lütfen birde uyku çok etkiliyor boş vaktiniz de uyuyun bol su için

Sütü artıran en iyi sey; bolca yesıllık su ve ilk olarak uyku. Tabıı kı uyku 4 aylık bebekle pek mumkun olmuyor.
Motilium ilacı süt arttırmada bazı Doktorlar veriyor öyle bir etkisi varmış ama doktorunuza danışmadan kullanmayın lütfen birde uyku çok etkiliyor boş vaktiniz de uyuyun bol su için
Uyku maalesef çok mümkün olmuyo. 3 yasında bir kızm daha var

Lolum damla kullandın mı bestlak mesela.. Maltana, yesıl uzum, kavun, karpuz, tahin helvası kuru incir, kuru uzum bunları eksik etme canım. Bırde sana bir tarif yazacgım mesjla beklemede kal kuzum.

Ben her sabah yulaf yiyorum,öğleden sonra malt içeceği akşam da yatmadan bira mayası tabletleri var onlardan içiyorum. Daha önce doymuyordu benimki zar zor sağdığımdan takviye yapıyordum.Çok şükür artık bir sıkıntı kalmadı bende.Bunlardan başka arada hurma,incir,yahin helvası,bulgur pilavı,irmik tatlısı bende sütü arttırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…