• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylik bebege ek besin?

Yani acliktan agliyo sandim kabiz oldugunu fark ettim kakasini yapti kuruydu sonra duzeldi bu defa da ac kaliyo aglamiyo yemiyo ve dolayisiyla yina kakasini yapamiyo

canım o mamadan bizimki sma kullanırken kakası yemyeşil katıydı ama o kdr zorlanmazdı yapardı o konuda sıkıntı çekmediğimden devam ediyodum bende şimdi bebelac kullanıyoruz kakası sapsarı cıvık mamayı değiştir istersen

ay cnm aynı beni anlatmışsın bizimkide öyleydi işte geçti hemde 4. ayına 10 gün kala fln başlamıştı bizimkide belkide dişi yüzündendir eşin doğru söylemiş çok aşırı ağlarsa dra götürmen lazım tabiki ben götürdüm nezle oldu götürürsen sağlık ocağına gtr bana ordaki dr niye hastaneye gidiyosunuz mikrop dolu demişti doğru söylüyor 3 aylık civarı falanda sürekli ağlardı sabahtan akşama kdr hiç durmazdı 5 dk iyiyse 15 dk kötüydü 2 haftada fln o geçti dra götürdük bişe çıkmamıştı o zamanda misafir geliodu bebek durmuyo die sen bunu dr götür dr götür sürekli böle gtrdk bişe çıkmadı gazdandır dedi doktorda umarım geçer seninkide çünkü aynısıydı benimkide 5-6 saatte 75 ml içiodu düşün artık bezide susuzluktan turuncuydu o on güne rağmen ayda 700 gr almıştı 4. ayında herhalde böyle dönemler oluyo geçer inş. seninkide gazdan ağlıyodur

Galiba butun bebekler ayni :) ewet bende goturmk istemiyorm surekli. Gazi zaten var dogdugundan beri asiri gazli bi bebek zaten insalllah gecer ya

canım o mamadan bizimki sma kullanırken kakası yemyeşil katıydı ama o kdr zorlanmazdı yapardı o konuda sıkıntı çekmediğimden devam ediyodum bende şimdi bebelac kullanıyoruz kakası sapsarı cıvık mamayı değiştir istersen
Onceden hersey normaldi ar mama iki uc defa verdim cocuk boyle oldu bende sma alcm galiba

Back