- 20 Mart 2008
- 141.408
- 212.773
- 1.423
- 60
Öğlen saatleri yoğun güneş olur bu zamanda,ancak saat 4'ten sonra sahil olsun ..Şöyle planlıyorum zaten devremülke gidiyoruz. Deniz falan evin dibinde, sabah 10-11,30 arası sahilde olucaz. Öğlen de 14,30-16,00 arası sahilde oluruz. Yeme içme uyku saatlerinde eve getiricem.. Neyse yine de ben bir bakayım bunlara daha 5 günüm var
O zaman uyku saatlerini kaydırmam lazım bir denerim ama inşallah başarırız :)Öğlen saatleri yoğun güneş olur bu zamanda,ancak saat 4'ten sonra sahil olsun ..
Sabah zaten sıkıntı olmaz rahat olur.
Yaşındamı yoksa bebekmi hala .O zaman uyku saatlerini kaydırmam lazım bir denerim ama inşallah başarırız :)
Yok daha yeni 9 aylık oldu. Gün içinde 2 uyku uyuyo biri 11,30-13,00 arası, biri 16.00-17,30 şeklinde. Gece uykusuna akşam 21 de yatıyo sabah 8,30 da kalkıyo.Yaşındamı yoksa bebekmi hala .
Uyku saatleri tam öğlene denk gelirse daha iyi olur.
Gece uykusunu babasına göre ayarladık çünkü onu görmeden yatırsam da uyumuyo. Bi yarım saat görmesi lazım akşamları yoksa huzursuzluk yapıyo babaya düşkün.Yok daha yeni 9 aylık oldu. Gün içinde 2 uyku uyuyo biri 11,30-13,00 arası, biri 16.00-17,30 şeklinde. Gece uykusuna akşam 21 de yatıyo sabah 8,30 da kalkıyo.
Maşallah onaYok daha yeni 9 aylık oldu. Gün içinde 2 uyku uyuyo biri 11,30-13,00 arası, biri 16.00-17,30 şeklinde. Gece uykusuna akşam 21 de yatıyo sabah 8,30 da kalkıyo.
Ay çok teşekkür ederizzMaşallah onasabah uykusunu yarım saat öne çeksen oda olur,diğerinede aynısı olablir ki güneşin yoğun olmadığı saatte rahat edebilsin.Aradaki boşlukta nasıl olacak çıkarsan sıcak olacak bide.
Tam dengeye oturtmak lazım.
Rica ederim ne demek,faydalı olduysa ne mutlu bana,zaten bebekle tatil zor olur bizde gideceğiz bakalım ne olacak.Ay çok teşekkür ederizzValla o zaman tüm yemek saatlerini herşeyini değiştirmem lazım :) zaten ilk defa yolculuk yapıcak, ilk defa evden farklı bir yerde kalıcak malum pandemi çocuğu evden burnunu çıkarmadı desem yeridir. Muhtemelen uyku yemek rutinleri de orda değişebilir bakalım uyuyacak mı ondan bile şüpheliyim Artık akışa bırakıcaz kendi yönlendirmelerine göre bişeyler yapıcaz napalım :) Rutinimizi koruyabileceğimizi pek sanmıyorum zaten o biraz hayal gibi :)
Muğla Datçada da denize soksaydiniz da hiçbir şey olmazdiBebegim 6 aylikken izmir ozdere de denize sokmustum hicbir sey olmadi cok sukur. Cok da eglendi. Su mavi bayrakliysa endise etmeyin bence.
Bizim çocuklar en iyi bir otele gittiler 2 sene önce filandı,torun havuzdan mikrop kapıp el ağız hastalığına yakalandı.Muğla Datçada da denize soksaydiniz da hiçbir şey olmazdiyerin ne önemi var ?
Cok korkunnc Allah birdaha yasatmasinGeçen sene kardesimlerle gittik tatile.
Yeğenim 1 yaşındaydı
Enfeksiyon kaptı denize bir kez girmişti
Çok dikkat edin.gercekten bende çok dikkat ederiz bişey olmaz demiştim.
Ateş çok yükseldi en son havale geçiriyordu o acile nasıl gittiğimizi hatırlamıyorum.
İshal oluyor.ates aniden çok yükseliyor.
En son istifra oldu.
Uzun tedavi gördü yeğenim.
Korkutmak için demiyorum ama önleminizi alın dikkat edin aman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?