• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 4 aylık bebeğim ne meiyor nede ek gıda alıyor lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

deyan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
183
2
116
Antalya
Kızlar bebeğim 4aylık bu güne kadar zar zor yeme sorunlarıyla geldik ama son bir kaç gündür beni emmiyor hazır mama yada ek gıda da almıyor resmen aç geziyor huzursuz zaten yalancı meme biberon asla almadı benide çok emmiyor ne yapacagım bilemiyorum canım sıkkın doğum kilosu 4.5 kg dı ama şimdi 6800 4 ay içinde az kilo aldı bir fikri olan varda lütfen yardım etsin

Benim kizim karninda gaz oldugu zaman yemiyor. Gaz cikarmayi dene bence bi de karnina hafifce masaj yap gunde iki kere. Yardimci olur umarim. Olmasa da bi zarari yok en azindan. Aslina bakarsan en iyisi bir doktora danisman. Kolay gelsin :)

Saol doktorada götürdüm aç bırak dedi elbet yiyecektir dedi bekliyorum bakalım

Gazı olabılır benım kızımda bu ay hep gazlıydı az emdı doktora gotrdm karnına bı vurdu nasl gaz dolu ama kızım gunde ıkı defa kaka yapıyodu gazınıda cıkarıyodu doktr demekkı yeterlı gelmıyo dedı dogum kılosundan cok az almıs arkadasm ya benmkıde mama almadı bence sen pes etme sureklı emzırmeye calıs ek gıda yap ac kalsn emer ne demek kan sekerı duser ınsallah yemesı duzelr senı cok ıyı anlıyorm benm kızımda sımdı uyanıkken emmıyor zorluyorm yok oynuyor cok uzuluyorum

genel durumu iyi ise endişelenmeyin, uyurken emzirmeyi denediniz mi?

Back