• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aydır gebe kalamıyorum??

oznurcanozdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
4
1
1
25
Arkadaşlar merhaba. Daha önce iki kürtajım oldu. 2 sene kadar önce. 4 aydır gebelik için deniyoruz ama olmuyor kafayı yemek üzereyim. Doktor hiçbir sorun yok stres yapıyorsun vs diyor ama elimde değil aşırı istiyorum. Folik asit d vitamini omega 3 doktor ne önerdiyse kullanıyorum. Daha önce basına gelen var mı ?

Stres yaptığınız için olmuyordur kafanıza takmamaya çalışın. Allah gönlünüze göre versin İnşaAllah

Bende ayni durumdayim canim asiri stres yapiyorum ve hemen olsun istiyorum doktorum saglikli bir kadinin 1 sene icinde gebe kalmasi beklenir demisti bana benimde 3. Ayim 2 gun sonra adet gunum ama benimde olmycak galiba bu ay stres yapmasak keske ama insanin elinde degil hic aklimdan cikmiyo malesef

11 sene deneyen arkadasim var olmamis. O bile kafayi yemedi. Sizin yemeniz icin erken bence.

Arkadaşlar merhaba. Daha önce iki kürtajım oldu. 2 sene kadar önce. 4 aydır gebelik için deniyoruz ama olmuyor kafayı yemek üzereyim. Doktor hiçbir sorun yok stres yapıyorsun vs diyor ama elimde değil aşırı istiyorum. Folik asit d vitamini omega 3 doktor ne önerdiyse kullanıyorum. Daha önce basına gelen var mı ?
canım stres yapmamaya calıs oncelıkle , sorunda yokmus ne guzel.
bazen bırseyı cok ısteyıce sanırım olmuyor. bızımde 2.5 senedır yok bebegımız beklıyoruz.

Bende ayni durumdayim canim asiri stres yapiyorum ve hemen olsun istiyorum doktorum saglikli bir kadinin 1 sene icinde gebe kalmasi beklenir demisti bana benimde 3. Ayim 2 gun sonra adet gunum ama benimde olmycak galiba bu ay stres yapmasak keske ama insanin elinde degil hic aklimdan cikmiyo malesef
Benimde 4 gün var adetime inşallah olmam diye dua ediyorum. Bu ay yumurtlama takibi de yaptık doktorla. Umarım kavuşuruz bebeğimize 🥰

Aynı şekilde 1.5.yilda hamile kaldım. Herşeyin vakti zamanı var bizim değil Allah'ım istediği diledigi zamanda olacak diye kendine moral ver en kısa ve en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah

Back