Merhaba, 2 buçuk senedir evliyim. 4 aydır korunmuyorum. Geçen ay doktora gittim rahim ve yumurtalıklarım temiz. Smr testi de yaptırdım o da temiz. Yumurtlama günlerini takip ederek ilişkiye giriyoruz. Düzenli yapmaya özen gösteriyoruz. Fakat yine olmadı kızlar neden olabilir acaba erken mi endişeleniyorum bilmiyorum. Etrafımdakiler ilk aydan yada 3. Ayda hamile kalmışlar hep
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 aydır korunmuyorum ama hamile kalamıyorum neden?
- Konu Sahibi Hillayy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Kasım 2024
- 92
- 33
- 3
Tatlım eşine keçiboynuzu kürü dene sende havuç bal tahin falan ye çok düşünüp stres yapma zaten erken henüz korunmadan sonra alışma süreci vs herkesin farklı olur dua et birde tabi en önemlisi sahibinden istemek lazım inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsınMerhaba, 2 buçuk senedir evliyim. 4 aydır korunmuyorum. Geçen ay doktora gittim rahim ve yumurtalıklarım temiz. Smr testi de yaptırdım o da temiz. Yumurtlama günlerini takip ederek ilişkiye giriyoruz. Düzenli yapmaya özen gösteriyoruz. Fakat yine olmadı kızlar neden olabilir acaba erken mi endişeleniyorum bilmiyorum. Etrafımdakiler ilk aydan yada 3. Ayda hamile kalmışlar hep
Ayy inşallahh. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, deneyeceğim inşallah faydası olur. Her gün dua ediyorumTatlım eşine keçiboynuzu kürü dene sende havuç bal tahin falan ye çok düşünüp stres yapma zaten erken henüz korunmadan sonra alışma süreci vs herkesin farklı olur dua et birde tabi en önemlisi sahibinden istemek lazım inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsın
Doktor şuanda gerek olmadığını söyledi henüz yeni başladığımız için ama vermesi gerekiyor mu?Eşiniz test verdi mi?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.478
- 548
- 33
Tabi ki gerekiyor. Bazı doktorları asla anlamıyorum. Aynı şeyi bi arkadaşım yaşadı. 7 8 ay denediler kendi muayrne oldu eşi sonra oldu. Sonuç azospermi çıktı eşi. Yani en başta bilinse tedavi erken başlardı. Olan her ay umutlanan kadınlara oluyo valla.Doktor şuanda gerek olmadığını söyledi henüz yeni başladığımız için ama vermesi gerekiyor mu?
Doktor şuanda gerek olmadığını söyledi henüz yeni başladığımız için ama vermesi gerekiyor muEşiniz test verdi mi?
peki tam olarak ne testi yaptırması gerekiyor ve hangi bölüme gitmemiz gerekiyor?Tabi ki gerekiyor. Bazı doktorları asla anlamıyorum. Aynı şeyi bi arkadaşım yaşadı. 7 8 ay denediler kendi muayrne oldu eşi sonra oldu. Sonuç azospermi çıktı eşi. Yani en başta bilinse tedavi erken başlardı. Olan her ay umutlanan kadınlara oluyo valla.
- 17 Temmuz 2021
- 6.842
- 22.273
- 298
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.478
- 548
- 33
Üroloji spermiyogram.Doktor şuanda gerek olmadığını söyledi henüz yeni başladığımız için ama vermesi gerekiyor mu
peki tam olarak ne testi yaptırması gerekiyor ve hangi bölüme gitmemiz gerekiyor?
- 17 Temmuz 2021
- 6.842
- 22.273
- 298
Üroloji-sperm testi, ultrasonDoktor şuanda gerek olmadığını söyledi henüz yeni başladığımız için ama vermesi gerekiyor mu
peki tam olarak ne testi yaptırması gerekiyor ve hangi bölüme gitmemiz gerekiyor?
Çok teşekkür ederim, randevu alalım hemenÜroloji spermiyogram.
Evet gerçekten öyle ve üstümde istemsiz baskı yapıyor. Eşimde testlerini yaptıracak kısa zamanda inşallah hayırla sonuçlanır4ay kisa bir süre
Ama esinizin de tetkikleri yaptirmasi gerek
Zaten cocuk icin ugrasan kisilerin etrafinda hep tek seferde, ilk aydan hamile kalanlar olur, takilmayin
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.478
- 548
- 33
Rica ederim. Onda da bir sorun yoksa rahatça bir sene beklersiniz. Sonra kendinizi hazır hissedince tedavilere başlarsınız gerekirse.Çok teşekkür ederim, randevu alalım hemen
Umarım hayırlısı olur en kısa zamandaRica ederim. Onda da bir sorun yoksa rahatça bir sene beklersiniz. Sonra kendinizi hazır hissedince tedavilere başlarsınız gerekirse.