- Konu Sahibi GxoxkNur2006
Merhaba arkadaşlar,
Kızım şu an 30 aylık. Çok güzel konuşup, kendisini ifade eder.26 aylıkken çok kolay bir şekilde tuvalete alıştı. Gecede bağlamamıştım bezini. Gecede hiç kaçırmazdı.3 ay boyunca da damla kaçırmadı külotuna. Ama bir ay önce gündüzleri bir iki kez avuç içi kadar çiş kaçırmaya başladı. Çok önemsemedim belki üşütmüştür dedim. Aradan bir hafta geçti ancak kaçırmaların sayısı arttı. Bu kez bende babasıda güzellikle uyarmaya başladık.Özür dilerim bir daha yapmıcam,kazayla oldu dedi sürekli. 1 hafta daha geçti gündüzleri her tuvaleti geldiğinde kaçırmaya başladı. Bende kızımı doktora götürdüm ve idrar tahlili yapıldı ancak doktor idrar kültürü istemedi. Tahlil temiz çıktı ve doktor pisikolojik olabileceğini söyledi. Bir hafta boyunca kaçırmalar yine devam etti ancak ben artık güzellikle değil kızarak yapmaması gerektiğini söyledim.Ve dün gece kızım uzun bir aradan sonra uykusunda çişini yaptı ve gündüzde tamamen kaçırdı çişini. Ne yapacağımı bilemiyorum. Böyle bir durum yaşayan varmı aranızda. Bez takayımmı tekrar. Malum havalar soğudu üşütür diye de korkuyorum. Doktoro tekrar mı götürsem. Bu gibi durumları yaşayan var mı? Ne yapmalıyım bana fikir verin lütfen![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kızım şu an 30 aylık. Çok güzel konuşup, kendisini ifade eder.26 aylıkken çok kolay bir şekilde tuvalete alıştı. Gecede bağlamamıştım bezini. Gecede hiç kaçırmazdı.3 ay boyunca da damla kaçırmadı külotuna. Ama bir ay önce gündüzleri bir iki kez avuç içi kadar çiş kaçırmaya başladı. Çok önemsemedim belki üşütmüştür dedim. Aradan bir hafta geçti ancak kaçırmaların sayısı arttı. Bu kez bende babasıda güzellikle uyarmaya başladık.Özür dilerim bir daha yapmıcam,kazayla oldu dedi sürekli. 1 hafta daha geçti gündüzleri her tuvaleti geldiğinde kaçırmaya başladı. Bende kızımı doktora götürdüm ve idrar tahlili yapıldı ancak doktor idrar kültürü istemedi. Tahlil temiz çıktı ve doktor pisikolojik olabileceğini söyledi. Bir hafta boyunca kaçırmalar yine devam etti ancak ben artık güzellikle değil kızarak yapmaması gerektiğini söyledim.Ve dün gece kızım uzun bir aradan sonra uykusunda çişini yaptı ve gündüzde tamamen kaçırdı çişini. Ne yapacağımı bilemiyorum. Böyle bir durum yaşayan varmı aranızda. Bez takayımmı tekrar. Malum havalar soğudu üşütür diye de korkuyorum. Doktoro tekrar mı götürsem. Bu gibi durumları yaşayan var mı? Ne yapmalıyım bana fikir verin lütfen
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)