4. Ay aşısı yan etkileri ACİL

fztbsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
183
85
28
Merhaba, bugün 4. ay aşımızı olduk. Ateş 38, ishal oldu, 1 kere kustu. Bu kadar yan etki yaşadınız mı?

Ilık duş aldırdım, üstünde sadece sıfır kol zıbın var, soğuk uygulama yapıyorum alnına ve kol altlarına. Ayağına limon sıktığım ince bir çorap giydirdim. Camı da açtım şimdi ateşi düşmeyince ama yanlış mı yaptım bilmiyorum camı açmakla.
Yardım lütfen

Ateş düşürücü de verebilirdiniz vermek mi istemiyorsunuz
Doktorumuz
Ateş düşürücü de verebilirdiniz vermek mi istemiyorsunuz
doktorumuz 38in üzerine çıkarsa verin dedi. Bir de çok önerilmiyor aşı ateşinin baskılanması. Bağışıklığın oluşması için ateş düşürücü kullanmak iyi değilmiş. Tabi çaresiz kalınırsa ayrı

Her aşıya gittiğimde hemşiremin dedigi ateşi olursa aşı yapılan yer şiser morarır kabarırsa korkma ateş dusurucu ver ince giydir ateşi dusene kadar korkmayın isterseniz ates dusurucu verip ılık bir duş aldırın ama camları acmayın cocuğa fayda yerine zarar verir şifayı kapar birde ateşi cokan cocugu zaten sıtma tutar üşur oda sıcaklığı yeterli cok gecmiş olun

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…