4 ay 20 günlük bebek kek yermi?

çocuğuna kayınvalidenmi bakıcak? mecbur değilsen bir daha düşün bence?
benim kaynanamda görümcemin oğluna (oğlu 6 yaşında) şimdi 1 2 saat anca bakar haftada o zaman süresi içindede çocuğa öyle hırçın davranırki en ufak bişeyde kafasına bacaklarına vurur kaç defa denk geldim hemde benim yanımda...
çocuk zaten hiperaktif ve çok saygısız babasına şapşal gerizekalı işe yaramaz baba diyo gülüyo annesine beceriksiz salak diyo bunları söylerkende kaynanam kahkahalarla gülüyo..

malesef evet. Maddi-manevi sebeplerden dolayı üst katlarına taşınacağız doğum yaklaşınca:1no2: İşe başlayana kadar anca müsade ettiğim kadar yaklaşabilir ama işe başlayınca genelde anneme bırakacak olsam da arada mecbur ara sıra onda da kalcak. Kalmasa da alt katta olacak zaten 24 saat çıkmaz artık bizdenÇok üzgünüm çoook

Anammmmmm Allah kolaylık versin kızlarrrr,şoka girdim resmen..

Ben annelerin bile ağızlarından bişey vermelerinden tiksinirim,bide yere düşen emziği yalayıp verirler,ağızlarında steril madde var sanki,böğğğğğğkkk midem bulandı....

Ayyy ağzında çiğnediği keki vericek,Allahım hayal bile edemiyorum...Kendi yermiymiş acaba başkasının çiğnediği şeyi,ıyyy...O minicik tertemiz yavruya hemde...

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar..Bunun çözümleri sizde,kavgaysa kavga yani..Kimse çocuğuma ağzından çıkardığı şeyi veremez,Allah muhafaza...Ben çocuklara hazır gıda verilmesine bile karşıyım,kaldıki bu,yani işte anladınız...

gördüğüm an resmen benimde midem kalktı ya çiğnedi ağzından çıkardı eline aldı ve yavrumun ağzına veriyodu az daha :1shok:
biricik canım bence işe başlayana kadar tavrını koy gerekirse annenle iş birlik yap kaynananın yanında annene fırça at şu şekilde bakacaksın vs diye kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı yap yani..
ben annemle böyle yapmıştım ama benim kaynanam laftan sözden surattan anlamayan kim ne derse desin bildiğini okuyan saygıısız biri olduğu için işe yaramadı...

canım öncelikle geçmiş olsun silahlı adamlar filan...
kek olayınA gelince, sen daha bebeğine anne sütünden başka bişey vermedin. çocuk o katı şeyi, ağızda çiğnenmiş de olsa nasıl yutacak. içinde barındırdığı mikroplar da cabası.. ayrıca bana da memlekete geldim geleli bebeğine meyve yalat, yemek suyu ver dediler. annem ağzına karpuz salatalık filan tutuyıdu oğlum da emiyodu. bi de bezinde kırmızı lekeler var diye su ver dediler bebeğim emmeyi azalttı. çok korktum bırakıcak diye. doktorla konuştum bebeğine anne sütünden başka bişey verme dedi. su bile verme dedi. anne sütünde yeterince su var dedi ve su verince dogunluk yaratır bebek az emer dedi. çok doğru soyluyo. oğlum memeyı uzun süre emerdi bu yalatma işleriden sonra mememi ısırmaya başladı. daha az emiyo sanki. allahtan kilo kaybetmemiş. bi daha kimseyi işime karıştırmıcam. sen de o düşüncesiz kadından uzak tut bebeğini bence. çay da verecemiş az daha baksana...

İğrenç yaaa bu kadın aklını yitirmiş olmalı kafamçokkarıştı
başkasının ağzından çıkan bişeyi kendi yiyebiliyormuki bakalım:eek:lmaz:
Aman çocuunu yanından ayırma

gözümün önünden ayırmıcam bi daha ki o kadın varken hiçç..
pregant yazık oğluşuna yaa ama kilo kaybetmemiş olması şans yani. bende kızıma 2 3 gündür su veriyorum severk içiyo vermesemmi acaba?

canım ya doktorun da sana verme dedi dimi? bence verme. sen daha iyi bilirsin ama. doktor bana dedi ki anne sütü bebeğin ihtiyaçlarına göre şekil alır. bebeğin suya ihtıyacı çoksa anne sütü daha sulu olur dedi. zaten zamanı gelince herşeyi yeyip içecekler. şimdi sadece anne sutu vericem kuzuma. dediğim gibi benim oğlan az emiyo. ama zorla veriyorum.

igrenç ya bu büyükler gerçekten şaşırmış artık öle saçma şeymı olur ya sen cocugu yalnız bırakma kaynananla sakın allah kolaylık versın canım sana

keşke ondan kurtulmam için bi mucize olsa...
ben dahil çevresindeki herkese zararı var kızının evliliğine bile karışıyo kocasıyla arasının bozulmasına neden oluyo ama kimse karşı gelmiyo ona..
kendi çocuklarını annesinin başına atıp gidip evlenmiş bakmamışl bile çocuklarına eşimde benimle evlendikten sonra kıymete bindi onun gözünde..
ahh ah bi mucize bi mucize....

keşke ondan kurtulmam için bi mucize olsa...
ben dahil çevresindeki herkese zararı var kızının evliliğine bile karışıyo kocasıyla arasının bozulmasına neden oluyo ama kimse karşı gelmiyo ona..
kendi çocuklarını annesinin başına atıp gidip evlenmiş bakmamışl bile çocuklarına eşimde benimle evlendikten sonra kıymete bindi onun gözünde..
ahh ah bi mucize bi mucize....

uzun süredir kaynanandan bahsetmıyordun ben de sandım ki aranız düzeldi. meğer tatile çıkmışmış Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
X