4 ay 20 günlük bebek kek yermi?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
kızlar dün meşhur karabela kaynanam tatilden geldi ayağının tozuyla soluğu bizde aldı onu yüzünden evimizin silahlı adamlarla basılmasına rağmen çok iyi gözüküyordu..
neyse kızım yerdeydi bende su aldım mutfaktan içeri bi geldim kaynanam kek yiyor ağzından çıkarıp kızımın ağzına uzatıyo bardağı elimden atmamla elini tuttum napıyosun sen diye.. ödüm koptu ya nasıl yer bebeğim onu.. oda ne olmuş alışsın büyüdü artık çikolatada getirdim ondanda vericem dedi :KK43:
ağzına baktım kızımın yoktu dudaklarına değmiş biraz hemen sildim..inş hemen yetişmişimdir...

bu büyüklerin artık sağlıklı düşünemediğine karar verdim ben..
naçizane tavsiyem su bile getiriken çocuğunuda kucaklayıp öyle git..

sok oldum kusura bakma cnm ama olmaz bukadar cahillik ne bu ya
alla alla nasil sinirlendim ben büyük büyük dinlemezdim agzinin payini verirdim olmaz böyle sacmalik
bide agzindan cikartip veriyormus igrenccccccccccc ötesi
agzindaki tüm mikroplar bebege gidiyor
off kiyamam sana ya seni cok iyi anliyorum cnm
benimkinin üvey anasida 7 aylik bebege kola vermeye kalkmisti
bebegi aldigim gibi evden cikmistim
kusura bakmasinlar büyük büyük tanimam bukonularda
belki alincaksin kayinvalidene yazdiklarima ama olmaz cnm bu köylü kadinlar bile yapmiyordur bukadar

düşünün yani bide sigara içti onu yemeden önce ayy aklıma geldikçe sinir oluyorum yok o varken çatlasam bile wc ye dahi gitmicem kızımı bırakıp..

al cnm bebisini devamli yanina
verme onun annesi sensin o degil !!! benim annemde sigara iciyor gidicem ama ayaklarim geri geri gidiyor inan
bide tam besin almaya basladigi zaman gidicem ya kendimi zor tutarim eger bebege sacma sapan biseyler vermeye kalkarsa !

ne demek ya ağızından çıkarıp vermek ben en çok buna gıcık oldum ... tattırma konusuna gelince bu annenin yani senin bileceğin iş kimse karışamaz senin rızan olmadan sevemez bile.emen çocuğu daha çok memeden uzaklaştırır bu ayda verilen özellikle kek gibi tatlı besinler.ben mamayla beslediğim halde tatlılı hiç bir besin tatırmadım daha bir aydır falan cicibebe veriyorum oda mamanın içinde eriterek.canım senin şu silahlı olayı okuyunca zaten kaynananın notunu vermiştim.yani o kadar rahat kadın yarın öbür gün kebapta yedirmeye kalkar.sen çocuğunu tutma onun yanında.ve eşinede söyle.

bence 4 aylık bebeğe az az da olsa kek verebilirsin ama ağızdan çıkararak değil tabiki

bence katı gıda için daha erken benim oğlum 4 buçuk aylık her ay düzenli kontrole gidiyoruz. Doktorumuz 5 ayını doldurunca ek gıdaya başlayacağımızı söyledi çünkü daha yeni alışıyor dilini döndürmeye onu kullanmaya dedi. Ama ben yinede çok az kendi sıktığım meyve suyundan bir iki çay kaşığı veriyorum yada emziğine bulaştırıp tattırıyorum.Ağızdan birşey verilmesi bence tam bir cahillik. Ben değil ağızdan birşey vermeyi ellerini yıkatmadan bile kimseyi dokundurmuyorum bebeğime

evet canım onun para hırsı yüzünden eşimde bende niyazi durumuna düşüyorduk az daha.. ucuz atlattık..yaptıkları 1 değilki hangisini anlatsam ama bu son yaptığı yeter artık yani..

Allah sabır versin canım sana başında böyle bi kaynana varken.aman dikkat et daha ne tür iğrençlikler yapar o bebeğine.

ben çok mecbur kalmadıkça evde yabancı varken başucundan ayrılmıyorum.bazılarıda çalışmayı düşünüyomusun kayınvaliden bakar diyorlar.aman aman 2 lokma eksik yerim yinede bebeğimi böyle düşüncesizlere bırakamam.ha istisnalar vardır tabi bebeğe en az kendi annesi kadar temiz bakabilecek ama öyleside bizi bulmaz.

ayy nasıl bir şey bu böyle yaa
bi kere kekin arkasından sen neden kola vermiyorsun bakim ha kekle kola iyi gider laelaelaelaelae
şaka bi yana allah a yakın bize uzak olsun böyle insanlar bırakma kuzunu onun eline asla bi dahaayasakkelime

ayyyyyyyy ne sinir bişey ya ağzından çıkarıp vermek ne demek daha 4 aylık çocuk üstelik canım bu tür şeyler yaptığında tepkini göster

ah kızlar ya başım fena halde dertte haftasonu gelecekmiş geleceği varsa göreceğide var ya benim kurallarıma uyarak sevecek kızımı yada hiç sevmeyecek öyle dişycem mecburen.. bide bana bu haltı yapmadan önce sen niye başka yicekler vermiyosun nedeyse 5 aylık olucak çocuk aç kalmış bu elini yiyo sürekli sütün yetmiyo işte tarhana çorbası verelim tadını bilsin ben çikolatada yediricem gibi aptalca laflar ediyo..
bende her ne kadar saygı çerçevesi içinde açıklama yapsamda konuşurken yüzüme bakmıyo dinlemiyo bile beni..
keki vermedn önce çay içiyodu mutfaktan çay kaşığı getirdi bardağının yanına koydu anlamadın tabiki keki ağzından çıkarınca atladım tabi bide utanmadan çay verseydim ozaman dedi :1shok:
napıcam ben bununla yaa...
kızımı korumak zorundayım eşimle kötü olmak pahasına bile olsa..

Ben kaynanamla olacakları hayal ettim birden bire:1shok:
Görümcemin çocuğu 5 yaşında. Saolsun kayınvalidem sayesinde tuvaleti geldiğinde afedersiniz "b.kum geldi" diyo çocuk. Böyle öğretmiş. Şok oldum duyduğumda. Bu ne yaa dedim böle şey mi olur. E ne desinmiş "kakam geldi" mi desinmiş. Walla bence tuvaletim geldi diyemiyosa gerekirse kakam geldi desin genede b.kum geldi demesin. Şimdi kaynanamın çocuğuma terbiye vereceklerden biri olduğunu düşündükçe bu geliyo aklıma ve deli oluyorummafoldumben

X