E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
allahım sana, bana ve bizim gibi anne olmayı isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu canım
Sevgili neslihan, inş.gönlüne göre olur...inş.bu sefer tutar...strese girme canım...inş.senin,benim ve aşılama yaptıracak tüm bayanların tutar.
merhaba canım inşallah bu sefer tutar sende bebeğine kavuşursun
benim ilk aşılamam 15 gün önce yapıldıydı tutmadı tekrar deniyeceğim buay hayırlısı olur inşallah hepimiz için
neslihan allah yardımcın olsun canım inşalah olur.bende salı günü başlıycam tedaviye inşallah olur.
Neslihan gönlündeki gerçek olur umarım.
arkadaşlar belki aşılama iptal olabilirmiş..bende bugün öğrendim...çok fazla yumurtam olmuş...dördüz beşiz gebelik olabilirmiş...yarın bir daha ultrasonum var..kesin sonuç ne olacak bakalım..moralim çok bozuldu((
arkadaşlar belki aşılama iptal olabilirmiş..bende bugün öğrendim...çok fazla yumurtam olmuş...dördüz beşiz gebelik olabilirmiş...yarın bir daha ultrasonum var..kesin sonuç ne olacak bakalım..moralim çok bozuldu((
Olsun canım ne zararı olacak fazla bebiş gözmü çıkarır :) şaka bir yana da zararlı olurmu ki? Bilen arkadaşlar yardımcı olsa anlatsalar tecrübelerini.Hem hepsinin dölleneceği kesin değil ki ya nasıl iş bu besle büyüt yumurtaları o kadar uğraş sonra aşılama iptal olsun.İtirazım var benim bu tedavilereeeee
o zaman asilama degilde tütp bebek olsa...yani yumurta catlatma ignesi olsan narkozla toplasinlar yumurtalari döllendirseler cok olursa dondurulur 2 sini yerlertirseler