- 11 Mart 2013
- 33.231
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.187
- 798
- 32
Herkese selam oğlum şuan tam 4.5 yaşında yeni yeni saçma sapan davranışları başladı . Sürekli bir şımarıklık hali geldi . Mesela şuan tatildeyiz annemlere geldik annem babam oğlum denize havuza gidiyorlar vs birlikte zaman geçiriyorlar . O zamanlarda annemle babamın ortak söylediği şey çok düzgün çocuk çok eğlenceli çok zeki çok bilmiş , çok hareketli yoruyor vs vs . Ama eşimle ben ortamda olduğumuz zaman veya birimiz ortamda olduğumuz zaman şımarık davranışlar başlıyormuş . Gözleri devirmeler bitmek bilmeyen istekler vs vs gibi işte gerçekten çok zor oluyor annemle babam bunu fark ettiler . O böyle yapıyor diye istekleri yapılmıyor kuralları var ama birşey değişmiyor aynı kafada devam . Bu sabah sohbet ederken oğluma dedim ki sen babanla beni neden bu kadar fazla üzüyorsun . Verdiği cvp evet bilerek yapıyorum dikkat çekmek istiyorum . Yine sabah o erken kalktığı için önceden kahvaltı yaptı biz yapacağız oyalansın oynasın diye arabadan oyuncakları çıkarttım arabasının şarjı yokmuş ona problem çıkarttı kahvaltı ağzımdan burnumdan geldi . Annem diyor ki haklısın böyle çocuk bakmak çok zor diyor . Biz ne yapacağız ya nasıl düzene girecek bu çocuk? Birde okuldan kapandı şimdi tamamen birlikteyiz yalnızız . Günde 4-5 saat parktayız bisiklet scooter kum etkinlik vs vs geçiyor ama artık bunalıyorum bende